2777
2789
عنوان

🍀تولدپدر🍀

123 بازدید | 14 پست

دوستای گلم مثل همیشه ازتون مشورت میخوام چون حس قشنگی بهم میدین

پدر بنده بااینکه روحیه خیلی جوانی داره اما اهل سوپرایزکردنمون نبوده و نیست تولدمونم ک میشه خیلی عادی رفتار میکنه 

و واضح تربگم انگار دوست نداره برا ذوق و خوشحالی هزینه کنه بااینکه ازلحاظ مالی خداروشکراوکیه 

من خودم تمام هزینه هامو با مستقل بودن و کار کردن درمیارم 

و هیچ هزینه ای ازش نمیگیرم 

هرچند دوست نداره ازش چیزی بخوام😅

بنظرتون براشب تولدش باخانواده ببرمشون بیرون ی شام خوشمزه بدم با یه کیک کوچیک و مکانش هم ی جای دنج و بسیارخوش آب و هوا

؟؟

یا خیلی معمولی بگم تولدت مبارک باباجان🥰

؟؟!

کدوم بنظرتون عزیزای من🤔؟

آرام آرام برخیز، قدم بزن، کمی سرعت بده و زمانش که رسیددویدن را، شروع کن🌱دختری هستــم از سرزمین های*نور *

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که اولی 

بعضی وقتا اینقد شرایط زندگی اذیت کننده بوده ک آدمی میگه بزار به خیلی چیزا بی تفاوت شم😓

آرام آرام برخیز، قدم بزن، کمی سرعت بده و زمانش که رسیددویدن را، شروع کن🌱دختری هستــم از سرزمین های*نور *
با توصیف که کردی شام و کیک در منزل 

گاهی وقتا آدم دلش میخواد به ادما نشون بده زندگی چقد شیرینه و باید متوجه بشن مادیات برا لذت زندگیه نه انباشته شدن و درآخر پوچ و هیچ رفتن!

منی ک حتی تبریکم نمیگم     دیگ چ برسه ب...

میشه بیشتر توضیح بدی گلم

گاهی وقتا آدم دلش میخواد به ادما نشون بده زندگی چقد شیرینه و باید متوجه بشن مادیات برا لذت زندگیه نه ...

ولی وقتی با رسیدن به این سن هم متوجه نمیشن یا شاید نمی‌خوان متوجه بشن چاره ای نیست 

بالاخره بايد شادي دو طرفه باشه 

به هر حال تولد پدر تون مبارک 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
ولی وقتی با رسیدن به این سن هم متوجه نمیشن یا شاید نمی‌خوان متوجه بشن چاره ای نیست  بالاخره با ...

مرسی مهربونم 

ولی بادلم عهد بستم هرچند زخم خوردم و همیشه خودمو تنها دیدم 

قول دادم پشت خودم بمونم و هیچوقت با یادآوری بدی هایی ک آدما بهم کردن کینه ب دل نگیرم،دل سنگ نشم و همون زهرای همیشه مهربون و سراسر آرامش باشم 

امیدوارم منبع یاور تمام انسان ها باشه❤

قلبتو میبوسم رفیق💋

مرسی مهربونم  ولی بادلم عهد بستم هرچند زخم خوردم و همیشه خودمو تنها دیدم  قول دادم پشت خ ...

جمله های قشنگی نوشتی زهرا جان 

زندگی ات هم همینطور زیبا و قشنگ باشه ان شاالله 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
جمله های قشنگی نوشتی زهرا جان  زندگی ات هم همینطور زیبا و قشنگ باشه ان شاالله

زنده باشی گلبرگم🍀❤

جانم چی رو 

اینکه چی باعث شده بی تفاوت بگذری 

اینکه چی باعث شده بی تفاوت بگذری 

کلا ب همه چیز بی تفاوتم 

بعضی وقتا خودمم اذیت میشم ک چرا هیچ ذوقی ندارم تو هیچ مسئله ای و انقد سرد و بی احساسم... 

و اصا ن دوس دارم کسی بم تبریک بگه و ن من تبریک بگم.... 

Rap fan🤍Pishro......🗿👋🏽