2777
2789
عنوان

راست میگن ک

111 بازدید | 13 پست

شعور و شخصیت  ذاتی و به تحصیلم ربطی نداره 

نگین ن ک به خدا با چشام دیدم خواستتین تعریف میکنم 

اگه شماهم دیدین تعریف کنین

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که تحصیلکرده باشه در مقایسه با خود تحصیل نکرده اش، شعور بیشتری داره (هر چند که ممکنه شعور پایینی داشته باشه)....نمیشه با افراد دیگه مقایسه کرد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
واقعا چیزه عجیبیه 

خیلی،من یه ادم بیسوادکه حتی خوندن نوشتن بلدنیست رو رفتارش بایکی که تحصیلات داره مقایسه کردم متأسفانه ناامیدشدم،البته همه اینجورنیستند

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
کسی که تحصیلکرده باشه در مقایسه با خود تحصیل نکرده اش، شعور بیشتری داره (هر چند که ممکنه شعور پایینی ...

اتفاقا برعکس من دیم کساییو ک حتی سواد نوشتنم ندارن اما چه شخصیت و چه شعوری دارن 

اشتباه میکنی درسته ذات واقعا مهمه توش شکی نیست ولی  آدما هر چی ببینن یاد میگیرن مخصوصا ۴ سال او ...

شاید 

خیلی،من یه ادم بیسوادکه حتی خوندن نوشتن بلدنیست رو رفتارش بایکی که تحصیلات داره مقایسه کردم متأسفانه ...

منم دقیقا همینو دیدم دقیقا 

اتفاقا برعکس من دیم کساییو ک حتی سواد نوشتنم ندارن اما چه شخصیت و چه شعوری دارن 

متوجه منظورم نشدید...اون فرد با شخصیت که سواد نداشت و شما می شناسید، مسلما اگر تحصیلکرده بود در مقایسه با الانش فرد بهتری میشد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

هزاااار درصد درسته

واقعا موافقم

خیییییلی تحصیل کرده ی بی‌شعور دیدم و در مقابل خییییلی هم بی سوادِ باشعور هم دیدم

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤
هزاااار درصد درسته واقعا موافقم خیییییلی تحصیل کرده ی بی‌شعور دیدم و در مقابل خییییلی هم بی سوادِ ...

دقیفا منم