2777
2789

من یه مشکلی خانوادگی برام پیش اومدم خیلی بهش فکر میکردم و خود خوری میکردم رفتم دکتر بهم فلکسیتین ۲۰داد هر روز بخورم که حس بی خیالی بگیرم من خیلی خيلی رو بالا رفتن وزنم و چاقی حساس بودم و خط قرمزم بود  الان که ۴ ماه از اون قرص میگذره به شدت چاق شتم و دیگه چاقی زیاد برام اهمیت نداره مثل افکار منفی دیگه ولی حس میکنم دارم منفجر میشم روز شروع قرص ۶۸ بودم امروز دیدم شدم ۷۹ تو چهار ماه دارم به مرز ۸۰میرسم سابقه نداشته

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫

دو بارم از متخصص رژیم گرفتم نتونستم اجاره کنم چه کار کنم دوباره بتونم لاغر کنم چند روزه قرص رو ول کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو ماه بیا خونه ما خودم از شریفی نیا تبدیلت می کنم به بیژن بنفشه خواه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

دو ماه بیا خونه ما خودم از شریفی نیا تبدیلت می کنم به بیژن بنفشه خواه

چه جوری

منم هم وزن شماشدم،دوروزه کالری شماری شروع کردم،ازفرداجدی تر پیگیری میکنم حتما

من چقدر باید کالری بگیرم که لاغر بشم

چه جوری

با ورزش و سالم خوری 

من مامانمو از وزن ۹۲ رسوندم به ۷۹

البته الان دیگه همکاری نمی کنه برای لاغر شدن بیشتر میگه همین خوبه

اراده کن خودتو بساز 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من چقدر باید کالری بگیرم که لاغر بشم

نرم افزارزیره نصب کن اطلاعات بدنتو واردکن بهت میگه خودش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792