بچه هایی که فکرمیکنید حق الناسه نگاه نکنید لطفا گناهش گردن من و بقیه باشه❤️🌱
بچه ها نمیدونم نتم چقدر داغونه صبور باشید کو مو هم بکنید میذارم😁
بگین چهرش چطوره و نظرتون راجع به اخلاقش چیه
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
خیلی غمگین و عاشق و دلشکسته که به زور لبخند میزنه خنده هاش واقعی نیست چشماش پر از بغض و ناراحتی و اشک و غم هست خیلی داره بهش سخت میگذره و در حال وانمود کردن هست که خوبه
اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔ تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم. خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨