2777
2789
عنوان

نشد اخرش🙄

226 بازدید | 31 پست

.من رو یکی کراش زدم چند ماههه. پیجش شخصیه ..منم رفتم پیج پسرونه  زدم با کلی عکس و استوری ..از صفر فالور جمع کردم .دیشب درخواست دادمذبعدش پیام دادم  نه درخواستمو قبول کرد ن پیاممو خونده.. استوری هم دارم که ندیده زحمتام هدر رفت یعنی با بدبختی ۱۲۰تا فالور جمع کرده بودم عکس یکیو گذاشته بودم یعنی خودمم البته با اجازه اش اما فایده نداشت خلاصه ک نشد ک نشد خیلی صبح تا حالا غصه خوردم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

فدا سرت سر یکی دیگه کراش بزن😂

انشاله توی همین سال،خدا برام یه ماشین میرسونه از یه راه خوب،من امسال حتماا ماشین دار میشم به امید خدا  خدایا ممنونم که ماشین مورد علاقه م رو بهم میدی،خدایا سپاسگزارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدا سرت سر یکی دیگه کراش بزن😂

نه واقعا خیلی روش حس داشتم 

بعد هزار سال

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
یه بار دیگه تاپیک نزده بودی! 

خیلی زدم اخه اعصابم ریخته به هم

حیف شد حتما قسمت نبوده 

اره واقعا خیلییییی وقت گذاشتم براش اما نشد نمیدونم چرا

😂😂 همون پیج پسرو تبدیل به دختر کن

اخه زرنگه یعنی خیلییی زرنگه.بعد حواسش هست زود میفهمه ..من با پیج خودمم ک رفتم پیجشو‌باز نکرد گفت تو فیکی چون دوستاتو فالو نکردی بعدم سر کامنت و فالورای پسرم فکرش راجبم منفی شد