2777
2789
عنوان

یه هفته فکر کرد چی بگه

91 بازدید | 11 پست

تو تاپیک قبلم داشتم میگفتم هفته پیش پیام دادم به شوهرم از بی محبتیش گله کردم. تا امروز روزی یکی دو کلمه اونم از سر اجبار حرف می‌زد باهام. امشب میگه تو بدگویی خانوادمو کردی به خاطر همون من سرد شدم. اخه بی انصاف یکسال مداوم من بدگویی کردم؟

ببین یه چیزی بگم خونواده شوهرت خواستن تیکه بندازن حرفی بزنن خودت عوضشو دربیا همون لحظه وقتی رسیدی خونت انگار اتفاقی نیفتاده به هیچوجه به شوهرت نگو وناراحتیشو توخونه نکن همونجا توهم ناراحتشون کن هم بعدا بهش فکرنمیکنی همم رابطهخودتو شوهرت خراب نمیشه

کاربری سوم🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه چیزی بگم خونواده شوهرت خواستن تیکه بندازن حرفی بزنن خودت عوضشو دربیا همون لحظه وقتی رسیدی خو ...

دقیقا همین کارو میکنم. بعد زایمانم مادرش خیلی اذیتم کرد. خدا ازش نگذره زهرم کرد همه چیو. شوهرمم عوض درک کردن من میگفت برو ازش عذرخواهی کن.. خودش رفتار مادرشو میدید و مینداخت گردن من

دقیقا همین کارو میکنم. بعد زایمانم مادرش خیلی اذیتم کرد. خدا ازش نگذره زهرم کرد همه چیو. شوهرمم عوض ...

هیچوقت گدایی محبت نکن اعتمادبنفستو ببر بالا یه زن شاداب و سرحال باش به خونت به خودت خیلی برس و تو همنرو پیشش و بهش ابراز علاقه نکن فقط عادی صحبت کن بگو بخند. بعد مدتی خودش کشیده میشه به سمتت 

مادرشم بیخیال اگر بدی کرده زمین گرده بهش برمیگرده 

کاربری سوم🙂🙃
هیچوقت گدایی محبت نکن اعتمادبنفستو ببر بالا یه زن شاداب و سرحال باش به خونت به خودت خیلی برس و تو هم ...

اعتماد به نفسم نابود شده. شاید برای کس دیگه ای این وضعیت راحت باشه. من شاغل بودم تو اجتماع بودم کلی دوست داشتم. بعد زایمان نشستم تو خونه منم و این دیوارا... دقیقا از بعد زایمان توجه و محبت شوهرمم از دست دادم... خیلی حالم داغونه. ولی ازش متنفر شدم ابدا دیگه کاری باهاش ندارم

اعتماد به نفسم نابود شده. شاید برای کس دیگه ای این وضعیت راحت باشه. من شاغل بودم تو اجتماع بودم کلی ...

بچت چند ماهشه؟؟

بخاطره اینه که بعد زایمانت چون سرکارنمیری با دوستات بیرون نمیری همه چیت شده شوهرت و وابسته شدی طبیعیه خود من شوهرم بهم بچسبه هی زده میشم

کاربری سوم🙂🙃
بچت چند ماهشه؟؟ بخاطره اینه که بعد زایمانت چون سرکارنمیری با دوستات بیرون نمیری همه چیت شده شوهرت و ...

داره یکساله میشه. ولی خب تا زمانی که از شیر و پوشک نگیرم نمیخام برم سرکار. نه والا من بهش نچسبیدم. خب با توجه به کارا و شب بیداری بچه بازم وقت آزاد اونطوری نداشتیم ولی همون مدتم نخواست کنار من باشه. ا

باهاش صحبت کن تمام تلاشتو بکن

همه فشار رو منه. واقعأ کم اوردم. اون حتی قبول نمیکنه یک درصدم مقصره. افسردگی بعد زایمان گرفتم که کلی راهکار داد بهم که بدون دارو بهتر شم چون بچه شیر میدم تو این چند روزه انقد بهم فشار اومده حس میکنم دیگه نیاز به بستری دارم. دیگه نمیخام خودمو اذیت کنم. بره به درک... سمتمم بیاد حالشو میگیرم