2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

139 بازدید | 13 پست

بچه ها چرا اینجوری شده؟ چرا بعد از رفتن بابام زندگی دیگه برام معنا نداره؟ چرا من نمیرم پیشش؟ چرا مامانم دیگه مثل گذشته لبخند نمیزنه؟ چرا دیگه داداشام مثل گذشته نیستن؟ چرا دلتنگی من تموم نمیشه؟ چرا نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم؟ چرا تا وقتی آدما هستن ما قدرشونو نمیدونیم؟ چرا باید این اتفاق می افتاد؟ چرا خدا منو دوست نداره؟ به خدا راضیم به مردن          

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

🥺🥺🥺حتما خیلی عذاب کشیدی  واقعا از دست دادن اعضای خانواده وحشتناکه

لحظه تحویل سال همه دور سفره هفت سین نشسته بودن من اون موقع رو سر جنازه تیکه تیکه شده بابام بود الهی الهی به حق پنج تن باعث و بانیشو نابود کنه 

🥺🥺🥺حتما خیلی عذاب کشیدی  واقعا از دست دادن اعضای خانواده وحشتناکه

عذاب چیه؟ هیچ کلمه ای نمیتونه درد ما رو توصیف کنه الهی به حق دستای بریده حضرت ابوالفضل باعث و بانیشو راننده ناشی رو نابود کنه که ۵ ماهه ما روز خوش نداشتیم خانواده بدبخت من چرا باید اینجوری عذاب بکشن؟

کمرم شکسته دیگه توان بلند شدن ندارم خدا منو دوست نداره

عزیزم تو تنها نیستی  

خیلیا این غمو تجربه کردن

الان وقت خالی کردن نیست 

تا اینجا دووم آوردی از این به بعدم میتونی

باید مواظب مامانت باشی 

عزیزم تو تنها نیستی   خیلیا این غمو تجربه کردن الان وقت خالی کردن نیست  تا اینجا دووم آ ...

سوختم تا به اینجا رسیدم 

فقط خدا میدونه من چی کشیدم فقط خدا میدونه که من تا نصف شب گریه می کردم افسرده شدم همش نگران اینم نکنه یه بلایی سر بقیه اعضای خانواده بیاد به امام حسین قسم من یک دقیقه نتونستم از فکرش بیرون بیام کاش من هم می رفتم پیشش