2777
2789
عنوان

بقل🫂🥺...

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 24 پست
عزیزدلم از ته دلم دعا کردم رابطتتون درست بشه 🥲💔🥺

ممنون الهی خیر ببینی الهی ارامش نصیب دلت بشه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
💔هعی 

🥲

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنون الهی خیر ببینی الهی ارامش نصیب دلت بشه

قربون مهربونیت برم من عزیزم ،، بهتربنا برات 🤍🦋

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
قربون مهربونیت برم من عزیزم ،، بهتربنا برات 🤍🦋

متشکربانو

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
منم بقل دوس دارم🤣

بقل کسی ک دوسش داری خیلی عالیه خیلی

و از الان ب بعد فقط باید حسرتشو بکشم فقط باید تختمو بو کنم شاید بوی اونو بده احمقگی کردم کنارش خوابیدم ولی خیلی حس خوبی بود خوشحالم لااقل اون زمانی ک کنارش بودم از فرصتا استفاده کردم و کنارش خوش بودم الانم با خاطراتش زندگی میکنم تو ظاهر قوی اما تو باطن دلتنگ ی نگاهش🥺

اخی عزیزم رلت بود؟

۵ سال عاشق هم بودیم خانوادم نزاشتن الان ۴ ماهه ازش پنهان کاری دیدم تا این اخری فهمیدم ی دروغ بزرگ بهم گفته ک گوشیش خرابه اما خراب نبوده دارم تموم میکنم همه چیزو قلبم داره میترکه اما امیدوارم خدا بهترینارو برام رقم بزنه و اگ صلاحم هست باز بهم برگردیم و ارامش کنارشو داشته باشم

۵ سال عاشق هم بودیم خانوادم نزاشتن الان ۴ ماهه ازش پنهان کاری دیدم تا این اخری فهمیدم ی دروغ بزرگ به ...

عزیز دلم خیلی سخته میدونم ولی ان شاءالله هرچی صلاحته خدا پیش پات بذاره

عزیز دلم خیلی سخته میدونم ولی ان شاءالله هرچی صلاحته خدا پیش پات بذاره

ان‌شاءالله