2777
2789
عنوان

برای تولد به نظرتون چی بپوشم؟

153 بازدید | 15 پست

خانم ها به نظرتون برای تولد با جمعیت ۴۰ یا ۵۰ نفر چی بپوشم و میخوام یک لباسی بپوشم که زیبا و شیک باشم و ممنون میشم که کمکم کنید...

و در ادامه اینم بگم که من پوشش مذهبی ندارم پس عکس هر مدل لباسی که داشتید بزارید🌷

نسبتتون چیه گل

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شلوارک کوتاه با بلیز بالا نافی یا گره ای 

خداگف شیطون دشمنه ولی خدا خودت دشمن تری ک...                                                                              من شیطانو دوس دارم بزار پس شاخ ریزم 

تیشرت کوتاه یا تاپ خلاصه کوتاه باشه نیم تنه ای با دامن

تیشرت کوتاه و .. با شلوارک

دامن با تاپ

پیراهن کوتاه عروسکی

شلوار مشکی پارچه ای با پیراهن سفید یه جور مثه جلیقه میتونید کلاه مشکی هم بزارید

ولی از دامنو شلوارو استفاده کن

تولد دختر خاله ام هست

سنتون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

سوال خودمم هست هنوز هم براش جواب پیدا نکردم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

26

عزیزم به نظرم ازین سرهمیای مجلسی برازندتون باشه یاسارافون کوتاه ...یاشومیزوشلوار 

میتونی از این سارافون های لی ک شلوارکی هست بپوشی البته اونایی ک یا بالاش تقریبا بستس یا اونایی ک یه تیشرت سفید کوتاه زیرش داره با کفش اسپرت سفید قشنگ میشه

و از همین مودل پارچه ای رنگی بنفش ابی و.. قشنگ میشه ک بالاشم بستس و یقه های مختلفت داره پاینش شلوارکیه