2777
2789
عنوان

خیلی میترسم💔🥲

141 بازدید | 12 پست

سلام من امسال ریاضی نوبت اولم ۱۹ شد و نوبت دوم ۱۳ ولی چون مدرسه ام نمونه دولتی هست باید بالای ۱۴ باشه من خوندم بازم خیلی استرس دارم دیگه دارم دیوونه میشم مامان بابام هم همش بهم میگن تو ۵ هم نمیشی اخراجت میکنن بعد دیگه هیچ جا رات نمیدن ماهم کاری بات نداریم کلاسم ریاضی هم رفتم تو خونه هم همش تمرین میکردم

فردا امتحان دارم میشه برام دعا کنید امتحانم خوب بدم💗🥲

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاش مشکل داری خو ؟؟

آخرای فصل ۸ تا ۹ رو زیاد سر کلاس نبودم یاد نگرفتم کلاسم رفتم ولی بازم میترسم سر جلسه امتحان و بد بدم 

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

اگ سوالی داشتی میتونی بپرسی ازم عزیزم اصنم نگران نباش بدون استرس برو امتحان بده 😇

خیلی ممنون🫂💕

صلوات فرستادم برات

ممنون ایشالا به هر چی میخوای برسی 💗

من امسال میرم دهم هنوز یادمه نهمو 😅😅

خوشبحالت 

خو اگ خاستی بزار من اگ بتونم کمکت میکنم 😇🥰

باشه ممنون الان داشتم فیلم فصل ۸ و نگاه میکردم آقای علوانیان تدریس میکنن‌ معلم خیلی خوبیه اگه اون نبود من هفتم و هشتمم قبول نمیشدم