2777
2789

سلام دوستان عزیز 

دکتر زنان توی تبریز میشناسین که تکی ویزیت کنه باسواد و مهربونم باشه ؟ برای نازایی و پلی کیستیک 

یا اینکه اگه پلی کیستیک داشتین و جواب گرفتین از یه دکتری لطفا بهم معرفی کنین 🙏

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من قرص پونیکا رو برای تنبلی تخمدان استفاده کردم حدودا پنجاه رو صبح ناشتا و شب قبل از خواب و به یکبار رابطه باردار شدم. قرص گیاهی هست و هیچ عوارضی براش ثبت و دیده نشده. زیر نظر دکترتون اگه صلاح دیدن مصرف کنید

اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)
پلی کیستیک فقط با اصلاح سبک زندگی  به این پیج سر بزن @bardari_flora

اره پیجشو دارم ولی خواستم دکتر برم 🤦🏻‍♀️

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  
عزیزم من قرص پونیکا رو برای تنبلی تخمدان استفاده کردم حدودا پنجاه رو صبح ناشتا و شب قبل از خواب و به ...

جدی؟ 

بیشتر توضیح میدین؟ 

Pco شدید داشتین شماهم؟ 

کی بهتون توصیه کرد این دارو رو؟ 

جدی؟  بیشتر توضیح میدین؟  Pco شدید داشتین شماهم؟  کی بهتون توصیه کرد این دارو رو؟& ...

نه خیلی شدید نبود دکترم بهم داد. دوماه همراه با زینک باید استفاده می‌کردم هر روز صبح ناشتا و شب قبل خواب پکنیکا و ظهر بعد ناهار زینک میخوردم . هنوز دارو تمام نشده بود باردار شدم. کیست هم داشتم که بطرف شد. اگه اضافه وزن دارید ورزش کنید شیرینی‌جات رو به حداقل برسونید لبنیات مصرف نکنید غذاهای سالم بخورید فست فود مصرف نکنید انشالله نتیجه میگیرید

اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)
نه خیلی شدید نبود دکترم بهم داد. دوماه همراه با زینک باید استفاده می‌کردم هر روز صبح ناشتا و شب قبل ...

دنبال یه دکتر خوبم کلافه شدم دیگه 🥲

ممنون عزیزم ❤️