2777
2789
عنوان

😍بیاین

78 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها میشه لطفا کلمه های عاشقانه جدیدبگین عشقم و اینااا قدیمی شده زیادگفتم

ومیشه لطفا جمله عاشقانه هم پیشنهادبدین برای ابرازعلاقه اجرتون باشهدا

میشه لطفا برای رسیدن به خواسته هام برام صلوات بفرستید؟اجرتون باشهدا.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا گلم؟

شغلشو تغیر داده دوماه کار نکرده حقوق نداره..پس اندازم ک هیچی.عصابشو ندارم دیگ .مثلا امسال همه منتظرن عقد کنیم ما هنوز پس اندازمون خیلی خیلی کمه

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲
شغلشو تغیر داده دوماه کار نکرده حقوق نداره..پس اندازم ک هیچی.عصابشو ندارم دیگ .مثلا امسال همه منتظرن ...

عزیزم ناراحت نباش درست میشه ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیوفته 🌹

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم
عزیزم ناراحت نباش درست میشه ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیوفته 🌹

ممنون من ک کات کردم حالشو ندارم دیگ..

بعد ب من میگ ب خودت فشار نیار انگار همه فشارا رو توعه..

گفتم خیلی پررویی میخای زن بگیری فشارم رو زنه باشه؟والا ک دهنش مفته..گفتم خودتی و خودت خواستی زن بگیر نخاستیم نگیر.البته بگم من خودمم شاغلم ولی من مسئولیتی درقبال هزینه ها ندارم..

از دو شهر متفاوتیم هروقت اومده نصف هزینه هارو من دادم بعد ی شب برگشت گفت تو هیچ کاری نکردی همرو بی منت کرد..بخدا همیشه براش در توانم پول فرستادم.فقط ی بار ۱۰۰تومن برا من فرستاد ک بعدش دوبرابرشو فرستادم گفت نیاز دارم ..س ساله باهمیم حالشو ندارم دیگ

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲
ممنون من ک کات کردم حالشو ندارم دیگ.. بعد ب من میگ ب خودت فشار نیار انگار همه فشارا رو توعه.. گفتم ...

عزیزم اگه میتونی بیا یکی از تاپیکام اونجا حرف بزنیم

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم