سلام به همگی. یه اتفاق قشنگ چند وقت پیش برام افتاد، خواستم برای شما هم تعریف کنم.
چند ماه پیش برای مسئلهای که بیشتر مربوط به خانوادهم بود، به شدت به ۱۰ میلیون پول احتیاج داشتم. از چند نفر خواسته بودیم که یکیشون گفت نداره مستقیما، دو نفر دیگه هم که بهشون میخورد داشته باشن ( البته خدا بهتر میدونه ) ولی یه جورایی امروز و فردا کردن و سر دووندن. و خیلی هم ما ناراحت شدیم از این برخوردشون.
خلاصه در حالی که خیلی ناراحت و غمگین بودم چون قبلش کلی دعا کرده بودم و از خدا خواسته بودم جور کنه، ولی تا شب آخر جور نشده بود! و امیدم رو کلا از دست داده بودم، فکرم رفت سمت اینکه از یکی از دوستام که خیلی مهربونه بخوام.
البته میدونستم که اون سرکار نمیره و وضع مالی خیلی خوبی هم نداره!
با این تفاسیر، از همهجا ناامید، بهش پیام دادم و با کلی خجالت بهش گفتم اگه داره یه ۴ تومنی بهم قرض بده.
در کمال شگفتی، اون در جواب به من گفت به دلش افتاده که من ده تومن لازم دارم!!!!! و برام ده تومن واریز کرد.
باورتون میشه؟؟ اصلا خود من تعجب کردم چون اون اطلاعی از احتیاجات مالی من نداشت و من تا قبل این چیزی بهش نگفته بودم.
هر چی هم فکر کردم، جز این به ذهنم نرسید که باید خدا به دلش انداخته باشه❤ چون من از خدا خواسته بودم اون مبلغو توی اون شرایط سخت برام جور کنه.