2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
اخه توعکس معلوم نمیشه کمرنگه ولی دقت بی بی چک 90یا99بود

مارک بی بی چکت چی هست ؟علائمت چیه؟ چن وقت رد کردی از پریودت ؟ در عرض چقد هاله افتاد ؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
مارک بی بی چکت چی هست ؟علائمت چیه؟ چن وقت رد کردی از پریودت ؟ در عرض چقد هاله افتاد ؟

مارکش نوشته untest هنوز سه روز مونده پریودشم بعد ی دو دقه هاله دوم افتاد علایمم کمی حالت تهوع ک ازاول اقدام داشتم درد و تیر کشیدن مثانه و دلم کمردرد 

مارکش نوشته untest هنوز سه روز مونده پریودشم بعد ی دو دقه هاله دوم افتاد علایمم کمی حالت تهوع ک ازاو ...

اگر ۵ دقه اول هاله افتاده و حست میگه هالست ک مثبته بزار از موعدت ی هفته بگذره بعد برو آز بده من مدیکور زدم با کلی علائم و کلی تاخیر برام هاله زد یونی تست عین خودت دوتا زدم منفی شد بدون هاله آز دادم منفی بود و چن روز بعدش پریود شدم ۱۰ ماهه اقدام هستم ایشالا خدا دامنت و دامنمو سبز کنه

اگر ۵ دقه اول هاله افتاده و حست میگه هالست ک مثبته بزار از موعدت ی هفته بگذره بعد برو آز بده من مدیک ...

ان شالله عزیزم برای شما و همه منتظران نی نی دعامیکنم ولی قشنگ معلوم بود هالست