2777
2789
عنوان

داستان خیانت

290 بازدید | 6 پست

بچه ها نت م خیلی ضعیفه داستان دوستم هست راهنمایی میخواد

دوستم به صورت ناخواسته با دوتا پسر دوست میشه و این دوتا پسر قصدشون جدی بوده یکیش هی میومده میرفته خانواده ش قبول نمیکرد دومی هم منتظر بود عید بره سرکار که بیاد نامزدی کنه خانواده ش همه میدونستن

نمیتونسته با دوتاش تمام کنه از ترس زیاد بوده

بعدش یه خواستگار خوبی گیرش میاد و نامزد میکنن الان نامزدیش میخواد سر هیچ پوچ به هم بخوره میگه حس میکنم اه اون بچه ها هست منو گرفته چکار کنم که خدا منو ببخشه چون میگه نامزدیم به خاطر اشک های اوناست که خراب شده

در همین حد به من گفته

نظر شما چیه

بره از پسره حلالیت بگیره خدا میبخشه

نامزدیش به چه دلیلی بهم خورده؟ 

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دوستت بگو انقدر که لاشی بودی خودتم راه حل پیدا کن😑🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

تو رو خدا قضاوتش نکنید میگه اون پسره که خانواده م قبولشون نبوده تهدید میکرده برای همین میترسیدم 

ولی پسر دومی دوست داشتم ولی خانواده بدی داشته ترسیدم جدا شدم

بره از پسره حلالیت بگیره خدا میبخشه نامزدیش به چه دلیلی بهم خورده؟ 

میگه یکیش بخشیده ولی اون یکی میگه تا اخر عمرم نمیبخشم

نامزدی میگه خانواده نامزدم اذیتم میکردن