2777
2789
عنوان

ترشح رنگی

97 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من از پایان قاعدگیم ۱۱ روز میگذره و هیچ رابطه ای هم نداشتم بعد پریودیم. الان سه روزه ترشح تیره رنگ دارم اول صورتی بود الان یکم تیره تر و به قهوه ای میخوره. نمیتونم بفهمم علتش چیه شما شرایط مشابه نداشتین؟ 

همیشه اینطور بودی یا ایندفع؟ من یبار اینجور شدم سرچ کردم گفته بود ممکنه از خون قاعدگی باشه مونده باشه ولی از طرفی هم ممکنه تنبلی تخمدان و اینا باشه یه دکتر بری بهتره مطمئن تره

همیشه اینطور بودی یا ایندفع؟ من یبار اینجور شدم سرچ کردم گفته بود ممکنه از خون قاعدگی باشه مونده باش ...

نه اولین ماهه اینجوری میشم . تنبلی تخمدان دارم و دارو مصرف میکنم این ماه سونو دادم دکتر دید گفت خوب شده نرمال. نمیدونم این از چیه اخه شهرستانم چند روز دیگه میتونم برم پیش دکتر خودم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اولین ماهه اینجوری میشم . تنبلی تخمدان دارم و دارو مصرف میکنم این ماه سونو دادم دکتر دید گفت خوب ...

ان شاءالله ک چیزی نیست، قرص ال دی مصرف نکردی؟ ممکنه اثرات قرص هم باشه