2777
2789

من خوابگاه قمم

خیلی راضیم

غذاهاش خوبه کلا ۳ نفریم تو اتاق

هم اتاقیامم خوبن

آخر هفته هام که خلوت میشه خوابگاه یه نفر میاد اتاقا رو تمیز میکنه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
من خوابگاه قمم خیلی راضیم غذاهاش خوبه کلا ۳ نفریم تو اتاق  هم اتاقیامم خوبن آخر هفته هام که ...

دزدی تاحالا پیش نیومده؟ تا ساعت چند اجازه دارین بیرون بمونین؟ و اگه دیر برگردین به خانواده خبر میدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دزدی تاحالا پیش نیومده؟ تا ساعت چند اجازه دارین بیرون بمونین؟ و اگه دیر برگردین به خانواده خبر میدن؟

دزدی نه پیش نیومده

تا ساعت ۱۰ نهایتا اجازه داریم بیرون باشیم

ولی ساعت ۹ زنگ میزنن بهمون میگن برگردیم 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

من سالها پیش خوابگاه بودم. دوره کارشناسی خوابگاه به نسبت شلوغ بود و گاهی مواد خوراکی که داخل یخچال داشتیم کم میشد...دوره ارشد دو نفر داخل یک اتاق بودیم و شرایط خوب بود. ولی کلا باید احتیاط کنید، و چیز گرون قیمتی با خود نبرید یا جای مطمئن بگذارید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم