2777
2789
عنوان

مدارس شاهد

136 بازدید | 10 پست

سلام ی سوال داشتم 

راستش من امسال میرم دبیرستان و تو محدوده ای که ما هستیم تنها ی دبیرستان نزدیک مون هست که اونم شاهده و امتیاز من چون ۸۴۰ بود میگن کمه و ثبت نام نمی کنن حالا به نظر تون باید چیکار کرد؟ 

اخه چه جور تو این اوضاع جنگ درس بخونم 😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واسه ابتدایی که گفتن بالای پونصدقبوله شایدبراشماهم اینجورباشه

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
واسه ابتدایی که گفتن بالای پونصدقبوله شایدبراشماهم اینجورباشه

من میرم دبیرستان و وردی دهم هستم اما وقتی امتیازم رو دیدن گفتن کمه و ثبت نام نمیکنن

چی می خای بدونی بگو تا لگم واردم به اینجور مسائل

راستش می خوام بدونم آخرش امکان داره با این امتیاز قبولم کنن چون الان که میگن این امتیاز کمه و ثبت نام نمیکنن 

راستش می خوام بدونم آخرش امکان داره با این امتیاز قبولم کنن چون الان که میگن این امتیاز کمه و ثبت نا ...

ی شهید ۵ هزار تا ست رشته ات چیه مثلا اگه تجربی باشه که نه چون خواهان زیاده پدر مادر فرهنگی یا نظامی نیستن؟یا قرآن چی داری

ی شهید ۵ هزار تا ست رشته ات چیه مثلا اگه تجربی باشه که نه چون خواهان زیاده پدر مادر فرهنگی یا نظامی ...

پدرم جانباز هست و می خوام برم رشته تجربی