2777
2789
من رشد استفاده میکنم کاکائویی عالیه
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولا رشد می گرفتم ولی با کشمش وتکه شکلات و .. قاطیش میکردم خیلی یکنواخت و ساده اس
کیک اسفنجی ساده اس

الان چند وقته دکتر اوتکر می گیرم عالیهههههههههههه عینی کیک های شیرینی فروشیا می شه
ترکیه ایی هست
مخصوصا کیکی شکلات آلبالویی و چیز کیک اش محشره
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
تردک...منرشدم استفاده کردم اما تردک یه چیز دیگه است..طمع پرتقالی و کاکائوش خیلی خوش مزه است
طراحی داخلی...چیدمان..دکوراسیون داخلی...با نازلترین قیمت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672610
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3678&page=2
اینا رو میگم
جنگل سیاه و کیک پنیر رو درست کردم عالیه
عین عکس رو جعبه می شه
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
میترا جان من اول همش اوتکر رو تو فر درست می کردم عالی میشد
خونمون رو عوض کردیم فر ندارم اینجا چیز کیک رو تو هواپز درست کردم برای عید
خیلی خوب شد

نمی دونم مامان فاطمه جون من با لوازمای دیگه از سوپر رویهم می خرم 7-8 به بالاست
تو سایت چاره هست لینکشو گذاشتم

دسرهاش هم محشره مخصوصا پودینگ ها و کرم اوله ها عین قنادی ها می شه و راحت هم هست
برای مهمونیا خیلی با کلاسه