2777
2789
عنوان

بارداری

190 بازدید | 21 پست

خانمها بی زحمت اونایی ک باردارن بچه دارن بی زحمت از علائم بارداری از سه هفته تا هفته پنجم بگین خیلی ممنونم ازتون

تعداد رای : 3
نظرسنجی
علائم اولیه بارداری
3
100%
لطفا خانمها از علائم اولیه بارداری بگین
0
0%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوایل فقط زیر دلم درد میکرد تیر میکشید مثل پریود 

بعد به بوها حساس شدم از بوی همه شوینده ها بدم نیومد حالت تهوع میگرفتم صابون شامپو مایع دستشویی ظرفشویی پودر..همه 

بعد از بوی تن شوهرم و کلا مردا عموم هم بوسم میکرد بوش بهم میخورد حالم بد میشد

وکلا تا اواخر ماه چهارم حالت تهوع و کسلی 

اولین بارم بود😅😅😅😅نمیدونستم چی بنویسم بعد ک ثبت شد خوندم انقد خندیدم😂😂😂😂نمیری تورو

ببین اصلا علایمی نداره، همش سرکاری به خدا..  ذهنت رو الکی مشغول نکن. باید تا موعدت صبر کنی اگه پریود نشدی بی بی چک بزنی

من خودمم منتظرم، موعدت کیه؟

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱
ببین اصلا علایمی نداره، همش سرکاری به خدا..  ذهنت رو الکی مشغول نکن. باید تا موعدت صبر کنی اگه ...

پس همدردیم انقد دلم میخواد باردار باشم خیلیم عجله دارم و استرس میگن اگ استرس داشته باشی باردار نمیشی ولی کو گوش شنوا موعدم از «مادر شو» نگاه میکنم دو روز مونده ولی علایم پریودی دارم نمی‌دونم شایدم علایم بارداریه خیلی گیج شدم خدا کنه باردار باشم تو چندروز مونده ب پریودت؟!

میترسم😰😰😰😰خدایی نکرده منفی باشه

خب باشه واااا. مگه قرار حتما مثبت باشه من از اسفند دیگه میخواستم برا بار دوم که بار اولش سقط شد بچه دار بشم. از اردیبهشت  بیبی چک میزدم نشد نشد نشد تا اینماه که خداروشکر شد. باید حداقل روزی نیم ساعت ورزش کنی خیلی موثر هست.فقط خداکنه بچه م بمونه برام.

خب باشه واااا. مگه قرار حتما مثبت باشه من از اسفند دیگه میخواستم برا بار دوم که بار اولش سقط شد بچه ...

استرس دارم دست خودم نیست خخخخ انشالله سلامت بمونه عزیزم نگران نباش راستی مبارکه