2777
2789
گفت یخورده شبیه پسره

اها خب چرا از این دستگاه جدیدا اومده ک رنگی میگیرن از نینی کامل معلوم میشه اونو نداشتن؟

برای اینکه قوی شی و با تجربه باید ضربه بخوری باید قلبت بشکنه باید له شی🙃💔که تجربه به دست بیاری💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ علائمی ندارم عزیزم..فقط هرکی میبینه میگه دماغت بزرگ شده🤣ویار هم ندارم

من دیدم میگفتن هر کس دماغش بزرگ شه دختره (ولی اینو مطمئن نیستم آخه عکسی که فرستادی از سونو شبیه پسره)

من از رو چهره هم متوجه میشم گاهی اوقات😃

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
من دیدم میگفتن هر کس دماغش بزرگ شه دختره (ولی اینو مطمئن نیستم آخه عکسی که فرستادی از سونو شبیه پسره ...

ان تی گفت یخورده شبیه پسره..دیگه نمیدونم تا چ حد درس باش..انشاءالله سالم باش😊

🥰خدایا شکرت🥰
یه چیزی تو اینستا دیدم که حالت سر بچه پسر حالت مربع و دختر گرده ازشما مربع هست 

اها چی بگم والا ان تی هم گفت شبیه پسره

انشاءالله ببینیم چی میشه..این کنجکاوی آدمو دیوونه میکنه

🥰خدایا شکرت🥰