2821
2789
عنوان

غده لنفاوی

136 بازدید | 13 پست

سلام مانانا گل و عزیزم خیلی حالم بده توروخدا اگر کسی هست بهم کمک کنه دخترم هشت سال نیمه هست الان نزدیک دوسال و نیم غده لنفاوی دو طرف گلوش متورمه البته با چشم اصلا دیده نمیشه سرش بالا میکنه ملتهب میشه دست که میزنم غده متحرک هس و کوچیک ولی وقتی سرش بالا میکنه میشه اندازه یه سکه همون سال اول سونو بردمش گفت عفونی هس ولی جواب سونو که نشون متخصص دادم گفت سایزش کوچیک هس و نیاز به چرک خشک کن نیس الان همون سایز مونده رفتم داخل سایت کلی چرت و پرت خوندم الان حالم خیلی داغونه توروخدا اگر کسی چنین تجربه ای داره بیاد منو از این حال در بیاره 😭

برادوستم سالهاس زیز بغلش متورم هست

مشکلی نداره.اما یه دوره بهش آنتی بیوتیک باید میدادی

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متخصص بهت جواب اینجوری داده

سایت رفتنت چیه باز؟؟

صدهزار بار میگن تو نت دنبال جواب سوالتون نگردید.

من خودم دل درد که بودم تو نت سرطان روده داشتم ولی صبحش چای نبات خوردم خوب شدم:)

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

کلا خیلی رو مریض دخترم حساس هستم با کوچکترین نریضیش میشینم بالا سرش به اشک ریختن الان که این مطالب ها رو خوندم اصلا نه میخوابم نه غذا میخورم طوری شده که بزور راه میرم خیلی حالم داغونه

برادوستم سالهاس زیز بغلش متورم هست مشکلی نداره.اما یه دوره بهش آنتی بیوتیک باید میدادی

خب متخصص بهم گفت نیازی نیس ولی همش میگم کاش خورده بود چرک خشک کن شاید از بین میرفت