2777
2789
عنوان

بارداری

131 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خوبین؟؟

بیاین برا تعیین جنسیت

من باردارم ۷ هفته یه دختر دارم دوست دارم این یکی پسر باشه..بیاین با علائم نظر بدین.

تهوع اصلا ندارم ولی ضعف شدید همش دارم..همش دوست دارم یه چیزی بخورم ولی میلم به هیچی نمیکشه..دوست دارم همش آبلیمو با غذام بخورم بیشتر به غذا میل دارم تا میوه..پوستم حس میکنم نسبت به قبل بهتر شده.سردرد دارم.عدد بتام بعد ۵ روز تاخیر ۹۶۰ بوده..متخصیص لطفا بیاین نظر بدین😆😆😅😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همش ضعف داشتم 

آبلیمو و دوغ زیاد میخوردم 

اشتهام زیاد شده بود 

از هفته هشت به بعد حالت تهوع داشتم 

ایشالله نی نیت سالم باشه 

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   
این ضعفش واقعا اعصاب آدمو داغون میکنه..از یه طرف ضعف دارم از یه طرف تنبل شدم برا درست کردن غذا.

کلی راه داری حالا سه ماهه دوم خوب میشی دوباره سه ماهه سوم بدتر میشی

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   
کلی راه داری حالا سه ماهه دوم خوب میشی دوباره سه ماهه سوم بدتر میشی

اصلا این بارداریم قابل مقایسه با قبلی نیست تا ماه ۷ شیفت زایشگاه بودم زایمان میگرفتم خیلی سرحال و فرز...الان هنوز ماه دومم اینقدر کسلم ازین مبل به اون مبل فقط جابجا میشم.☹

درست حدس زدین پسر بود😍😍😍

سلام علایمتون چی بود که بچتون پسره؟ من همش سردمه پاهام یخه ، تهوع ندارم ،یوقتایی ضعف میکنم ،یوقتایی بی میلم به غذا..گرسنم میشه میام غذا بخورم نمیتونم غذامو تموم کنم کامل یا بزور میخورم..بعضی وقتام بلند میشم چشمام سیاهی میره..کمردرد خفیف میگیرم گاهی و یوقتایی زیر دلم نیشگونای ریز میزنه...با این تفاسیر بنظرتون جنسیت چی میتونه باشه؟

سلام عزیزم ب نظر من که پسره

علائم من خیلی پیچیده بود اصلا نمیشد متوحه شد اول اصلا تهوع نداشتم ولی از ۸هفته به بعد هفته ای یه بار بالا میاوردم خیلییی بی اشتها بودم و ۳ کیلو وزن کم کردم توی بارداری دخترم اصلا تهوع نداشتم حالم خوب و سرحال بودم ولی این بارداری همش خوابالو هستم همیشه سردمه..میلم خیلی زیاد به کشک و بادمجون و دوغ و ماست خیار بود.اون حرف v توی چشم راستم دیده شد بیشتر سمت راست بدنم حسش میکنم گاهی کمردرد دارم و زیر دلم تیر میکشه که شاید مربوط به جفتم باشه که پایین بوده.