2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کوچولوت چند وقتشه اگه تجربتو بگی ممنون میشم دخترم تازه دوساله شده میخوام کم کم بگیرمش از حال ...

عزیزم دوسال ویک ماهشه.

یه اخلاق بدی داره میبرم دسشویی جیش نمیکنه بزورنگه میداره میادتوخونه میریزه...

منن فعلاسه روزه پوشکمیزنم هر ده پونزده دققه یبارمیبرم دسشویی بازش میکنم.بهش وعده میدم اگر جیششو تودسشویی بکنه بهش شکلات میدم!اینجوری میگم اونجاجیش میکنه.بعدم هی میسپرم توشلوارت جیش نکنا!پوشک زدما ولی میگم توشلوارتوجیش نکن 

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
زود اقدام نکن  من پسرم رو دوسال و هفت ماهگی خیلی خیلی خیلی راحت گرفتم

اتفاقا منم نظر اینه بزرگتر بشه راحتر میشه گرفت. مثلا الان من میبینم دخترم آمادگی نداره اصلا همکاری نمیکنه ولی اطرافیان که خبر ندارن میگن بخاطر راحتی خودت میگی😐

زود اقدام نکن  من پسرم رو دوسال و هفت ماهگی خیلی خیلی خیلی راحت گرفتم

عزیزم باورکن دسشویی بردنش برام راحتترازپوشک زدنشه...بعدم فقط یکم لجبازه اذیت داره وگرنه دیگه وقتشه.الان هواگرمه خوبه

اتفاقا منم نظر اینه بزرگتر بشه راحتر میشه گرفت. مثلا الان من میبینم دخترم آمادگی نداره اصلا همکاری ن ...

من پسرم ماشااله هیکلش درشت  بود هر کی میدید میگفت چرا نمیگیریش میگفتم حسش نیست و هرهر میخندیدم باید پررو باشی نهایت دیدی حرف مفت میزنن بگو خرج پوشک از قالیشویی کمتره نه خودمو اذیت میکنم نه بچه رو میخوام راحت باشه 

عزیزم دوسال ویک ماهشه. یه اخلاق بدی داره میبرم دسشویی جیش نمیکنه بزورنگه میداره میادتوخونه میریزه.. ...

خدا قوت پهلوان

کاشی بطور خودآموز این مرحله رو پشت سر میذاشتن😬

دخترم دوسال و هشت ماههه همکاری نمیکنه 

برامنم اصلاهمکاری نمیکرد.دیگه تودسشویی وقتی نشسته بهش وعده شکلات میدم جیش میکنه!یه ماه پیش شروع کرده بودم تودسشویی اصلاجیش نمیکردفک میکردم خب حتماجیش نداره میومدم توخونه یه دقیقه بعد..اوووف...انقدرعصبانی شده بودم یه ماه ولش کردم سه روزه شروع کردم.الان دوساعت توروزمیخوابه تمیزمیخوابه.

اتفاقا منم نظر اینه بزرگتر بشه راحتر میشه گرفت. مثلا الان من میبینم دخترم آمادگی نداره اصلا همکاری ن ...

بخاطرراحتی خودت فکر جیب شوهرت نیستی اینهمه بیچاره پول پوشک میده!!!!

این حرفاهمه جاهست.یامثلافلانیوکه بچش هم سن بچه توعه باهات مقایسه کنن

خدا قوت پهلوان کاشی بطور خودآموز این مرحله رو پشت سر میذاشتن😬

فدات!

مصیبتیه والا!مخصوصا بابچه لجباز که همکاری نکنه.

بخاطرراحتی خودت فکر جیب شوهرت نیستی اینهمه بیچاره پول پوشک میده!!!! این حرفاهمه جاهست.یامثلافلانیوک ...

دقیقا. حالا برفرض بخاطر راحتی خودمونه یکی نیست بگه مگه پول پوشک از جیب شما میره که اینقدر حرص و جوش میخورید