atena84 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 543 عنوان آهنگ بازی😂 65 بازدید | 14 پست چه آهنگی رو حاضر نیستین هیچوقت از گوشیتون پاک کنین؟😀 آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز میشویم!🌴🎸 1401/05/31 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11961 اهنگای اخیر حامیم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
angelinashonam عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 905 اسمم رو دیوار قلبت یادگاری میمونه و بی احساس من که گفتم ته این رابطه بن بسته
_ferferiam_ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 831 اهنگ های شایع تو مثل اولین صبح بعد از جنگ؛زیبایی اماغمگین
atena84 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 543 آهنگای علی تکتا قدیمی شدن ولی هنوزم دارم 👌🏻❤ آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز میشویم!🌴🎸
atena84 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 543 اهنگ های شایع 👌🏻❤ آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز میشویم!🌴🎸
atena84 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 543 در واقع تتلو نوازش تتلو 👌🏻❤ آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز میشویم!🌴🎸
atena84 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 543 اسمم رو دیوار قلبت یادگاری میمونه و بی احساس من که گفتم ته این رابطه بن بسته دانلودش کردم دارم گوش میدم خیلی قشنگه❤👌🏻🙂 آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز میشویم!🌴🎸
atena84 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 543 اهنگای اخیر حامیم ❤👌🏻خیلی قشنگن آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز میشویم!🌴🎸
atena84 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 543 دوست دارم سبد سبد باز گل عشق جوونه زد 😁❤👌🏻 آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز میشویم!🌴🎸