2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خدا بهم ميده و بعدش ازم ميگيره

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
چرا یدونه از پروشگاه نوزاد نمیگیرین 

باید خونه ب نامش زد  و شرایطش سخته ما خونت نداریم بزنیم ب نامش و از طرفی  من بچه خودمو میخام فقط 😢😢

بالاخره خدا به منم نی نی داد   

من 😂 از مسئولیتش میترسیم و نیاوردیم 

راضی ام درحال حاضر استراحت میکنم درس و دانشگاه ندارم😂👀

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اگر ادم سالمی باشی و خودت نخوای زندگی شیرینه. برای خودت برنامه ریزی داری. گاهی در مورد تصمیمت فکر میکنی و مزایاو معایب رو میسنجی. گاهی کسی حرفی میزنه باید تمرین کنی خوش خلق جواب بدی

ولی اگر بچه بخوای و نشه مدام خودخوری پیش میاد باید قوی باشی و یادت نره هدف از خلقت والد شدن نیست

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

باید خونه ب نامش زد  و شرایطش سخته ما خونت نداریم بزنیم ب نامش و از طرفی  من بچه خودمو میخ ...

مشکلت چیه ؟چند سالته؟

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
من خدا بهم ميده و بعدش ازم ميگيره

عزیزم الهی بگردم..چقدر ناراحت شدم امضات رو خوندم..من سه تا سقط داشتم با اون سه تا داغون شدم با این که ماه های اول بودم هنوزن هنوزه یادم نمیره..ان شاالله خدا به دلت آرامش بده و یه بچه سالم بذاره تو دامنت

عزیزم چرا انقدر نا امیدانه حرف میزنی؟ان شاالله میشه ناراحت نباش...خدا خیلی بزرگه

با اسپرم کم همسرم . و تخمدانای ضعیف من چجوری میخاد بشه

بالاخره خدا به منم نی نی داد   

اصلا نا امید نباش . دکترا ممکنه هر حرفی بزنن تو خودت نیت کن ، چله بردار و یا نیت مشهد کن برو مشهد انشالله حاحت روا میشی دامنت سبز میشه .هنوز تازه اول راهی .به دلم افتاده توهم مادر بچه خودت میشی 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️