2777
2789

اگه امروز یا دیروز خریدی ببر پس بده

پس نگرفت زنگ بزن تعزیرات

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای واییی🤧

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

شپش منظورت جوجوعه برنجه؟

بریز تو لگن برنجتو بزارش تو تراس توشم سیر بزار جوجوهاش میرن

بعد که رفتن تو ظرف برنجتم سیر بزار نیان

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

توسینی بزرگ بزار نمک بزن توش بزن تو افتاب چند روزی همش میمیره وقتی میخای بشوری برنجتو برای پخت همش میاد بالا خیلی باید بشوری ولی تمیز میشه قابل خوردنه منم دو س تا گونی دارم شپش داره

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
توسینی بزرگ بزار نمک بزن توش بزن تو افتاب چند روزی همش میمیره وقتی میخای بشوری برنجتو برای پخت همش م ...

وای دو سه تا چرا گرفتین پس

من میبینم حالم  بد میشه هر چی هم تمیز میکنم یجوری میشم بخورم

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
وای دو سه تا چرا گرفتین پس من میبینم حالم  بد میشه هر چی هم تمیز میکنم یجوری میشم بخورم

مهمون خونه پدرشوهرم زیاد میاد همش دیگای بزرگ درس میکنیم خدانکنه تموم بشه مهمون بیاد پدرشوهرم پدرمو درمیاره

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫