2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 17 پست
حرفای شما خیلی درسته انگار بهش احتیاج داشتم میدونی من با ازدواج دور شدم از خانواده غریبم،همسرم هم د ...

حق داری عزیزم ولی به چشم خانواده عشقت بهشون نگاه کن با خودت بگو هرچی باشه پدر مادرشن اگه اون برات عزیز پس اونام عزیز باشن تو قلبتم اگه نیستن ولی ظاهرو حفظ کن به خاطر شوهرت ببین میگزره بخدا زمان اونجا باشی یا پیش دوستات ولی چون از خانواده خودت دوری و کمتر میری این حساسیتت هم به خاطر اونه 

با زبون خوش با محبت و بوس خواسته هاتو به شوهرت بگو مطمان باش نرم میشه

به مادرش کمک کن دوری نکن کمکش کن براشون اشپزی کن وقتایی اونجایی شوهرتونم میبینه یا براشون کادو بخر یه چیز کوچیک 

حق داری عزیزم ولی به چشم خانواده عشقت بهشون نگاه کن با خودت بگو هرچی باشه پدر مادرشن اگه اون برات عز ...

این کارارو کردم ولی دریغ از نرم شدن،مادرش بجز تیکه انداختن کار دیگه ای نداره بددهنه خودن هیج مادرمو فحش داد سر هیچی،به شوهرمم گفتنی میگه میدونم ولی چیکارش میشه کرد با؟اما با اینهمه درک کردن کاری برام نمیکنه میگه تو ۱۰۰درصدت برامن اما خودش....

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.