atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 عنوان چرا این کلاه رو همگی گفتید خزه؟😐 747 بازدید | 43 پست 🤣بچه ها چرا همتون گفتید زشته، یعنی واقعا باحال نیست؟ 🤣 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........ 1401/05/31 | 11:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
اختاپوسمی عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 1452 معمولیه خوبه بد نیس شهیدپابرهنهایکهحتییهعکسدرستحسابیهمنداشت ، شهیدیکهناجوانمردانهبهشهادت رساندند... #برایشهیدمظلوممانسیدروح اللهعجمیان💔🖤نامویادتگرامی،راهتادامهدارد...
نیل_سبز عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1336 راستشو بگم اگه ساده بود قرمز شیک تر بود برای حاجتم یه صلوات بفرسین قناریا🥺😁
انارکالی عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 145 نه خوب نیس فقط اونجایی که میگه: وَ لَیسَ لَهُ غَیری💛و برای او کسی جز من نیست💛🩵تنها چیزی که هرگز بهت خیانت نمیکنه تلاشه...🩵
صنم_7 عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 14582 سلیقه ایهاخه ی تریپای خاصی اینارو میپسندن عزیزممن خودم ساده پسندم ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7677 چون خزه قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
galiverسابق عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 5052 زشت نیست که ولی به نظر میاد کثیف باشه به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 معمولیه خوبه بد نیس ممنون باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
گل_پیونی عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3267 اگه خودت دوست داری بگیر چیکار به بقیه داری Painting stars up on your ceiling cause you wish that you could find some feeling yeah you 🙌🏻
dokhtaralmas عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5895 اینا دیگه خیلی خز شده اما باز اگه دوس داری ساده بگیر بهتره میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻♀️🤍 کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
rainysarah عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 4428 من به شخصه چیزای ساده و مینیمال دوس دارم اما تو طبق سلیقه خودت خرید کن بحث با احمق ممنوع 🤚
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 چون خزه خب معیارت واسه خز بودن چیه باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
زغوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 4169 اگه رنگش تیره بود مثلا مشکی یا ابی نفتی اینا...بهتر بود
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 راستشو بگم اگه ساده بود قرمز شیک تر بود آره من خودمم ساده پسندم ولی این لب داشت متفاوت بود انگار🤣🤣🤣 باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........