2777
2789
عنوان

سونوی ان تی

283 بازدید | 31 پست

بچه ها  دکتر برای من سونوی ان تی و ازمایش غربالگری ننوشت 

گفتم یعنی سونویی ازمایشی نیاز نیست انجام بدم؟ گفت ن

گفتن بخشنامه اومده که همه سونوی ان تی انجام نمیدن،مگه اینکه خانوادهاشون مشکل ژنتیکی داشته باشن

🙄🤕بنظرتون اشکال نداره انجام ندم؟اخه هرچی گفتم قبول نکردن بنویسن

اره خوهرزاده من دکتر هست گفت به ماها بخشنامه دادن دیگه حق نداریم مریضی و بفرستیم 

اما خواهر زاده م میگفت توجه نکنید باید برید اینها میخوان حتی شده دور از جون بچه معلول به دنیا بیاد ولی افزایش جمعیت اتفاق بی افته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوهرزاده من دکتر هست گفت به ماها بخشنامه دادن دیگه حق نداریم مریضی و بفرستیم  اما خواهر زا ...

یعنی یه دکتر عمومی هم میشه این سونو رو بنویسه بعد بریم انجام بدیم؟

یعنی یه دکتر عمومی هم میشه این سونو رو بنویسه بعد بریم انجام بدیم؟

نه برو یه دکتر زنان دیگه بگو من استرس دارم باید برم سونو لطفا برام بنویسید هرجا میری به منشی هاشون بگو اصلا واسه چی میخوای بری داخل پیش دکتر که اگه نه هستن الکی پول ویزیت ندی 

شده دکتر جای دیگه بری واسه این موضوع برو اصلا سهل انگاری نکن

نگرانم دیر بشه براانجامش🤕 الان طبق سونوی قبلی که انجام دادم  فکنم۱۱ هفتم تموم شده

تا چه موقعی وقت براانجامش دارم؟

نگرانم دیر بشه براانجامش🤕 الان طبق سونوی قبلی که انجام دادم  فکنم۱۱ هفتم تموم شده تا چه موقعی ...

دیر نشده تازه از هفته ۱۲م باید بری اما تا هفته دیگه حتما یجارو پیداکن برو

نه برو یه دکتر زنان دیگه بگو من استرس دارم باید برم سونو لطفا برام بنویسید هرجا میری به منشی هاشون ب ...

کلافه شدم دیگه یعنی چی اخه سونو رو حذف میکنن😪🤕ادم نمیدونه پیش چ دکتری بره دیگه والا انقدر سر سری میگیرن همه چیو