2789
عنوان

کلافه شدم دیگه

53 بازدید | 5 پست

من مادرشوهرم خیلی کمکمون میکنه و محبت دارت بهمون مواقعی که من میرفتم کارورزی و مدرسه همیشه بنده خدا ناهار درست می‌کرد برامون پول تو دست و بارمون نبود وسیله میده بهمون و اما از اونور منم واقعا نظام تلاشمو میکنم مه خوب باشم منم هروقت حالش خوب نباشه یا رفته باشه جایی ناهار درست میکنم میگم اونم میاد بهم راحتیم مثلا چیزی دلش بخاد و من اونو خوشمزه درست کنم میگه درست کت ناهار  بیام پیشت منم همینطور مثلا امروز آش رشته درست کرده چون من پریروزش گفتم هروقت براتون جور شد درست کنین که امروز درست کردن مشکل من توقع هلی بیجایی هست که داره واقعا بعضی وقتا مغذم نمی‌کشه مثلا امروز من یک ماه نت ۶  تا۱۲ ظهر گرفتم بعدش برادر شوهرم که ۱۱ سالشه گفتش منتظرم تا دوشنبه سوری بشه برم کارتن دانلود کنم منم خب دیدم بچه گناه داره تا اونموقع صبر کنه گفتم من نت صبح تا ظهر دارم ده گیگه بیا فردا صبح دانلود کن اومد دانلود کرد و دوروز پشت هم اومد شوهرم بهم گفت یکم از نتت رو نگه دار من سه شنبه تعطیلم فیلم دانلود کنم منم دیدم دوگیگ از نام مونده گفتم پس استفاده نمیکنم تا سه شنبه فیلم بگیره امروز برادرشوهرم اومد گفت نقطه اتصالتو میزنی من وصل بشم گفتم عزیزم داداش گفته میخواد فیلم دانلود کنه از نت من یزره مونده اونم داداش بیاد فیلمشو دانلود کنه بچگی هیچی نگفت و رفت بعدش من رفتم پایین پیش مادرشوهرم که صبح بخیر بگم یکم که صحبت کردیم و اینا یه دفعه بحث نت رو وسط کشید گفتش تعجب کردم امیر عباس زود اومد پایین ازش پرسیدم میگه زنداداشم گفت از نتم کم مونده داداش میگه نگه دار من بیام فیلم دانلود کنم گفتم داداشت همون خسیسه چی میشد مگه تو دانلود میکردی دوباره میخواستن که تمدید کنن خب  دوباره میگرفتن منم گفتم من به محمد همون موقع گفتم تمدید کند گفته بزار تموم بشه بعد مادرشوهرم گفت خب چی میشد این تموم میشد اون که می‌خواست تمدید کنه خودش استفاده کردنا تمدید می‌کرد مگه چقدر میخواست استفاده کنه دیدید بچه من ول نمیکنه اینطوری بهش گفتید من دیگه هیچی نگفتم بعدشم یکم وسیله گزاشت رو اپن گفت ما مثل شما خسیس نیستیم اینارو برا شما گزاشتم من میخواستم ور ندارم روم نشد هیچی نگفتم و اومدم بالا خونه خودمون الانم دارم حرص میخورم نمیدونم چ کنم بنظرتون چیکنم که زشت هم نباشه 

عزیزم برادرشوهرت یازده ساله هستش 

بهش یاد می دادی راز نگه دار باشه خبر ببر و بیاره نکنه 

چون باعث اختلاف شما و خانواده اش میشه 

شما تا زمانیکه مستقل نشی 

حرص و جوش هم دارید 

سعی کن محبت هایی که در حقت کرده 

چیزی نگی و به خودت ایراد بگیری 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
عزیزم برادرشوهرت یازده ساله هستش  بهش یاد می دادی راز نگه دار باشه خبر ببر و بیاره نکنه  ...

قبول دارم تا زمانیکه مستقل نشیم همینه اما بنظرتون من رفتار خاصی نذاشته باشم چیز خاصی نگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول دارم تا زمانیکه مستقل نشیم همینه اما بنظرتون من رفتار خاصی نذاشته باشم چیز خاصی نگم 

چرا باید بگی 

اون موقع بهت می گم گربه .... 

نمک نشناس 

خوبی ها را جلوی چشم نداشت 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
اوکی مرسی

🙏🙏🙏🙏