2777
2789
سلام ببخشید میتونم بپرسم زگیلای دستتون از بین رفتن؟یه دنیا ممنون میشم بهم بگید چطور شدند و با چی از ...

سلام عزیز اره

با قطره اسید سالیسیلیک

بیشتر وقتا میزدم فقط دور زگیل پوست ترک ترک میشه و میسوزه ولی میشع قبلش دور زگیلو وازلین بزنی بعد قطره رو با گوش پاکن ب زگیل بزنی

کم کم بعد ی هفته هی لایه لایه از پوست زگیل کنده میشه ک از بین میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز اره با قطره اسید سالیسیلیک بیشتر وقتا میزدم فقط دور زگیل پوست ترک ترک میشه و میسوزه ولی ...

الهی شکر که زگیلا از بین رفتند❤دعا کنید برای منم از بین برند ببخشید میتونم اسم قطره اسید سالسیلیکی که استفاده کردید چی بود؟چون شرکتای زیادی این قطره رو تولید کردند میخواستم بدونم شما از کدوم جواب گرفتید بازم ممنون

من واقعاً از زگیل‌هام خسته شده بودم، مخصوصاً اونایی که رو دستم و کف پام بودن. خیلی چیزا امتحان کرده بودم، ولی یا خیلی دردناک بودن یا اثری نداشتن.

تا اینکه با این محلول گیاهی آشنا شدم... باورتون نمی‌شه، فقط با چند قطره، بدون درد و بدون اینکه اثری بمونه، زگیل‌ها یکی‌یکی خشک شدن و افتادن.

تو کمتر از یه هفته نتیجه‌شو دیدم!

واقعاً خوشحالم که دیگه از شر زگیل‌ها خلاص شدم. پیشنهاد می‌کنم حتماً امتحانش کنید، خیلی مطمئنه!

برای سفارش به این شماره پیام بدین

09367461816