2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پشیمون

چون از بس قیافم برگشته بود همه دعوام کردن منم ده کیلواز۲۰ کیلو رو برگردوندم اولا که دیگه شکل اولم نشدم بماند بعدش عضله هام شکل و فرم اولیه شو از دست داد خلاصه راضی نبودم اشتباه کردم .همون تپلی بهتره و قشنگتر بود اگه بیماری خاصی ندارید الکی لاغر نکنید مثل بادکنکی میشید که کمی از بادش تخلیه میشه کلا نافرم میشه آدم به نظرمن .

در عرض دو سال حدوداً ۲۳ کیلو کم کردم، اول چاقیم به خاطر یه سری قرص بود که وقتی نخوردم بعد یه مدت وزنم کم شد بعد اینکه به غذا خوردنم توجه می‌کردم یعنی وقتی گرسنه بودم می‌خوردم، به طعم غذا و حتی بو و رنگش دقت می‌کردم و وقتی سیر می‌شدم هم دیگه نمی‌خوردم ، این روشیه که همه باهاش وزن کم نمی‌کنن و اگه هم وزن کم کردنی باشه به مروره

می‌دانستم که نمی‌رسم اما رفتم، تمامِ شب، تمامِ روز...
چون از بس قیافم برگشته بود همه دعوام کردن منم ده کیلواز۲۰ کیلو رو برگردوندم اولا که دیگه شکل اولم نش ...

من دوتا زایمان پشت هم داشتم نزدیک ۳۰ ک رفتم بالا دیگه خودم نمیتونم خودمو تحمل کنم

این چیه توضیح میدی؟

مندمیخوام فستینگ ۱۶/۸ بگیرم یعنی ۱۶ ساعت در روز چیزی نمی‌خوری مثل روزه گرفتن البته آب یا چای بدون قند میشه خورد . ۸ ساعت از روز رو میشه غذا خورد ، تنظیم ساعتش هم با خودت هر جور راحتتری