2777
2789
عنوان

قانون جذب

131 بازدید | 17 پست

شاید الان یه سری بیاین بگین قانون جذب فقط با فکرکردن نیست.ولی من دیگه باور کردم که هست.چون به هرچی که خواستم بهش فکر کردم وشد.همین زندگی که الان دارم قبلا به این شرایطم فکر کردم.بعضی وقتها خودم تعجب میکنم.یه خواستمو همین چند روز البته با توکل به خدا بهش رسیدم.تقریبا شش ماه بهش فکر کردم.خداروشکر.خدا کمکم کرد واقعا.فقط یه چیزی رو با قانون جذب نمیتونی جذبش کنی چون تنها خواسته ای که ما حق دخالت نداریم.

چه خواسته ایه که نمیشه با قانون جذب بهش رسید؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکنیک های خاصی استفاده میکردی؟ 

یا همینجوری بهشون فک میکردی؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

قانون جذب یک خرافات کاملا ابلهانه است که ساخته ذهن یک مشت آدم متوهم و ساده لوحه 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان