2777
2789
عنوان

تا خلوته بیاید یه چیز برگ ریزون بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 148 پست
داستان اسیو؟؟😂

تاپیک اون شبی رو میگم که اسکرین گذاشتی 

میگفت تو یه شب شده

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
شک نکن خوشبختیش دووم نداره،کسی که یه وصلت روبه هم زده وفسادکرده چطورمیتونه خوشبخت باشه؟خداهمه چیرومی ...

امیدوارم ۲ سال گزشته ولی هنوز اون زخم واسم تازه تازس

دوستم بود شبو روز خونمون بود ولی تهش اینجوری کرد باهام....حتی روزای اول ک بام اینکارو کرد میگفتن شبو روز کابوس میبنیه کف دستاش زخم شده ایقد تو خوااب ناخوناش فشار مید کف دستش 

حتی اینا شنیدم رفتم بش گفتم تمومش کن من خواهرت بودم دوستت بودم از زندگیم برو هرچیم بخوای بت میدم  ب کسیم نمیگم چیکار‌گردی برو ب نامزدم بگو تهمتات الکی بود 

ولی قبول نکرد گف ن دیگ خودم پسرخالمو میخوام نمیزارم مال تو شه!!!💔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک اون شبی رو میگم که اسکرین گذاشتی  میگفت تو یه شب شده

پسر عمو پلشتمو میگی؟😒🤣

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
وای ماست موسیر  وای مز بهشت میدن نوتلا و نوشابه هم باشه دیگ بسه هیچییی دیگ نمیخوام🤣❤

نگووووو لعنتی من تابستونا کرانچی از این فلفلی ها هس باماست موسیر خودمو دختر عموم می‌گرفتیم عین ندیده ها می‌خوردیم آخ آخ لعنت بهش

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
میشه بازم بذاری من ندیدم

بالا هست نگا کن سریع

نگووووو لعنتی من تابستونا کرانچی از این فلفلی ها هس باماست موسیر خودمو دختر عموم می‌گرفتیم عین ندیده ...

من روزی ی چیپس میخورم شایدم دوتا بازم انگار تو زندگیم نخوردم میخواسم مهریم چیپس بزنم ک اگ طلاقم داد در نبودش هی چیپس بخورم تا باد کنم بترکم🤧🤣🤣🤣

ها همونو میگم بابا

قفل کرد اسی 

سه ساعت برات نوشتم همش پرید

بابا بش گفتم بچه های سایت گفتن دختره گولت میزنه مگ‌میشه ۴ ماهه باشه و نگه تا الان

گف ن دختر خوبیه و دورغ نمیگ چرا دروغ بم بگ و برو بابا و.... منم گفتم برو بزار باد بیاد باااابااااااا برو بابا شدنت مبارک باباااااا

زدم بلاکش کردم تا فیها خالدونش سوخت😒😂😂😂😂

قفل کرد اسی  سه ساعت برات نوشتم همش پرید بابا بش گفتم بچه های سایت گفتن دختره گولت میزنه مگ‌م ...

دختره خوبیه 😲😲😲

بش بگو لعنتی اگه دختر خوبی بود که نمیومد با تو ‌......کنه

چرا من حس میکنم پسره داره اسکل میکنه 

خو اگه بچه ای هم باشه قاعدتا دختره از ترسش زودتر ازاین میومد بش میگفت

قفل کرد اسی  سه ساعت برات نوشتم همش پرید بابا بش گفتم بچه های سایت گفتن دختره گولت میزنه مگ‌م ...

چرا من اینقد دلم میخواد پسرعموتو جرواجر کنم ای خدا یه ذره عقل بش بده

یعنی پدر مادر دختره هم نفهمیدن هنو مگه میشه چهارماهه که شکم جلو میاد ومشخصه

ولی حال کردم بلاکش کردی 👍👍👍