2777
2789
عنوان

تصادف کردم

1449 بازدید | 25 پست

دیروز بیرون بودم یه تاکسی دنده عقب اومد بهم زد ولی اون موقع بدنم گرم بود نفهمیدم الان کمرم درد گرفته یعنی راهی هست بشه اون راننده تاکسیو پیدا کرد؟🥺

جوری درد داره خوابم نمیبره 

اگه بتونم پیداش کنم خیلی خوبه که بشه درسه عبرتی همینجوری دنده عقب نیاد اگه بچه کوچیک بود میکشتش

اون لحظه انقد بهم شوک وارد شد نمیدونستم حرفم بزنم حتی گفت خوبی گفتم اره حواسم نبود شمارشو بردارم پیش ...

همون موقع باید یکاری میکردین و الان دیگه نمیشه

افسرم نیومد نه؟

.......🖤 6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون موقع باید یکاری میکردین و الان دیگه نمیشه افسرم نیومد نه؟

نه نیومد یعنی چون بدنم داغ بود چیزی حس نکردم الان کلا طرفه راسته بدنم درد میکنه

فک کن از همون تاکسی پیاده شدم اومدم پشته سرش که از خیابون رد بشم یدفعه نمیدونم چرا دنده عقب گرفت 😐

نه نیومد یعنی چون بدنم داغ بود چیزی حس نکردم الان کلا طرفه راسته بدنم درد میکنه فک کن از همون تاکسی ...

خب دیگه پیش اومده

خدا بهتون سلامتی بده

الان دیگه واقعا نمیتونید کاری بکنید

مگه اینکه شانسی همون شخص رو با همون ماشین تو همون محدوده ببینید که اینم محال هستش

اون لحظه هم درسته حرف شما که میگین بدن گرمه ادم حسی نداره ولی خب نمیشه سر سری از خیلی مسائل چشم پوشی کرد

در کل کوفتگی هست چیز خاصی نیست 

خب دیگه پیش اومده خدا بهتون سلامتی بده الان دیگه واقعا نمیتونید کاری بکنید مگه اینکه شانسی همون ش ...

اشتباهه بزرگی کردم گفتم چیزیم نشده و رفت امروز از کمردرد بزور رفتم سرکار بزور سرپا بودم خدا لعنتش کنه واقعا 😭

ولش کن به دردسر پیدا کردنش نمی ارزه..تازه پیداشم کنی گردن نمیگیره...باید همون لحظه یکاری میکردی

اون بدن دردتم بخاطر ضربه ایه که وارد شده نگران نباش تا یکی دو هفته درد داره

اشتباهه بزرگی کردم گفتم چیزیم نشده و رفت امروز از کمردرد بزور رفتم سرکار بزور سرپا بودم خدا لعنتش کن ...

خب یه چند روزی مراعات کنید ان شاء الله خوب میشید

اگه پلاک ماشین رو برمیداشتید باز خوب بود و یا اگه دوربینی چیزی اون حادثه رو ثبت کرده باشه بازم خوبه ولی اینا همه حدس و گمانه

در کل یه چند روز این کوفتگی هست متاسفانه ، مراعات کنید ان شاء الله خوب میشید

میترسم آسیبش جدی باشه 😭 نمیدونم واقعا چیکار کنم 

ببین دوچرخه که بهت نزده...ماشین زده و هرکار کنی بازم با ی قدرتی افتادی رو بدنت...اگ شکستگی یا در رفتگی داشتی زودتر متوجه میشدی و دردش خیلی بیشتر بود

محض اطمینان چکاپ برو که خیالت راحت شه ولی چیزی نیست فقط کوفتگیه نگران نباش

ببین دوچرخه که بهت نزده...ماشین زده و هرکار کنی بازم با ی قدرتی افتادی رو بدنت...اگ شکستگی یا در رفت ...

گفتم برم ماهه اخره تابستونی سرکار یکم پول درارم ببین چ بلایی سرم اومد 😭 خدایا اخه چرا 

گفتم برم ماهه اخره تابستونی سرکار یکم پول درارم ببین چ بلایی سرم اومد 😭 خدایا اخه چرا 

واییی دقیقا منم زمانی که خاستم شروع به کار کنم پام شکست و یک ماهه تو خونه‌به دیوار زل زدم:|

واییی دقیقا منم زمانی که خاستم شروع به کار کنم پام شکست و یک ماهه تو خونه‌به دیوار زل زدم:|

من خیلی بدشانسم تازه بابامم مخالفه این کار بود گفت نمیخوا بری خواستم دستم ب جیبم باشه دانشجوام درآمدی ندارم بخدا گریم گرفته😭

من خیلی بدشانسم تازه بابامم مخالفه این کار بود گفت نمیخوا بری خواستم دستم ب جیبم باشه دانشجوام درآمد ...

منم دانشجوعم🤦‍♀️تو دوران دانشگاه پروژه میگرفتم ولی الان که تابستونه کارم کساد شده😂😂