2777
2789
عنوان

دمدمی مزاجه بازیم میده

183 بازدید | 11 پست

رل بودیم هدفمون این بود شناخت پیدا کنیم واسه ازدواج تو این ۱۰ ماه ک گذشت ۲بار کات کردیم اولش خوب و گرمه یدفه سرد میشه بهانه گیری میکنه کات میکنیم بعده دو سه ماه برمیگرده میگه دلم واست تنگ شده دوباره همون چرخه تکرار میشه حس میکنم دروغ میگه هدفم ازدواجو شناخت و ایناس دوسم داره ولی ادم تعهد و مسئولیت پذیری نیس.من ۲۷ اون ۲۶ سالشه..نظرتونو بگین

نه اگه بگیر بود میگرفت

اینبار کات کردین دیگه قیدشو بزن

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰ ماااااه که خیلی زیاده. منم با یکی دو سه سال همین مدل خودت باهم بودیم هی کات هی اشتی هی بهانه. بعد اخر سر قیدشو زدم. الان هم من ازدواج کردم هم اون. امروز دیدمش کنار ما ایستاده بود بچشم بغلش بود هر چی نگاه کرد خودمو به ندیدنش زدم. خیلی عاشقش بودم و چه زجرایی که بهم داد و تهش هیچی

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

۱۰ ماااااه که خیلی زیاده. منم با یکی دو سه سال همین مدل خودت باهم بودیم هی کات هی اشتی هی بهانه. بعد ...

تو این ۱۰ ماه ۴-۵ماهشو کات بودیم البته ولی خب از شروع اشناییمون تاالان ۱۰ ماه میگذره

دوس دارم بدجور حالشو بگیرم بازی داد منو همش حرف از اینده میزد هرکسی جای من بود بااون حرفا اعتماد میک ...

با ول کردن و رفتن دنبال موفیقت چون ازدواج کنی که بسوزونیش به کتفشم نی . منم تو شرایط توعم ولی محل سگ دیگه بهش نمیدم تا بگه غلط کردم البته بازم نمیبخشم فقط میخوام تلاش کنم به یه جایگاهی برسم که حسرت بخوره