2777
2789
عنوان

ژلیش

176 بازدید | 16 پست

بچها میخام برم ژلیش بزنم فردا پسفردا ... اما  نمیدونم چه طرحی بزنم .. بار اولمم هست ... بنظرتون به دست گندمی روشن چه رنگی میاد؟

دیزاینش چجوری باشه🤦‍♀️میشه یکم راهنمایی کنین

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

هر چه ساده تر شیک تر

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐

مشکی

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چه ساده تر شیک تر

اره دقیقا خودمم ساده میخام .. اما توی نت همه طرحا درهم برهمه

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
مشکی

اره اتفاقا مشکی ام مد نظرم هست ... اما همش مشکی باشه ی جوری نیس؟ ی طرحی چیزی نزنم؟

من خودم ناخن کارم ساده بزن 

عکس دستتو بزار تا ببینیم چ رنگی ب پوستت و فرم دستت میاد

متاسفانع الان عکس ندارم برق اتاقم نمیشه روشن کنم بقیه بیدار میشن🤦‍♀️

متاسفانع الان عکس ندارم برق اتاقم نمیشه روشن کنم بقیه بیدار میشن🤦‍♀️

ناخون های خودت بلندن؟ 

من خودم ناخن کارم ساده بزن 

خب ساده‌ی ساده که میتونم لاکشو بزنم

ژلیش میخام یه طرح کوچولو ام داشته باشه