2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😔😭

417 بازدید | 29 پست

خانواده شوهرم کلا یجورین میگن تو تحت فرمان ما باش هر چی ما میگیم کلا زندگیت دست ما باشه منم خیلی ناراحت میشم ولی با سیاست نیستم وقتی خونم میان ی حرفی میزنن یا ی کاری میکنن که ناراحتم میکنن سریع ناراحتیم بروز میدم و باعث میشه برن به شوهرم بکن که خانمت دوس نداره ما خونتون بیایم بدش میاد بد اخلاقی میکنه و من میشم آدم بده امروز مادر شوهرم زنگ زده بهم جوری حرف میزنه میگ دخترای من از دستت ناراحتن میگن با همش باهاش میگیم میخندیم دوسش داریم بهش احترام میزاریم ولی اون به ما بی احترامی میکنه ولی من میدونم که تمام رفتارشون از رو سیاست دروغه ولی بلدن چطور من آدم بده کنن من اصلا بهشون بی احترامی نکردم فقط ناراحتیم بروز دادم شوهرم حق به اونا میده من نمی تونم چیزی بگم بهش مادر شوهرم گذاشت تو روم گفت تو بی احترامی میکنی به ما ما همیشه به تو احترام گذاشتیم من زورم میاد واقعا بهم دستور بدن یا بخوان دخالت کنن باید چیکار کنم خیلی احساس تنهایی میکنم تو رو خدا کمکم کنین😭

دوست خوبم اصلا فک نکن که بهت دستور میدن وقتی میان خونت با خنده رو و خوشحالی برو جلوشون سلام علیک بکن بگو بخند هر کاری هم کردن اصلا محلشون نده خدا که شوهرت و دوراز جونش خدای نکرده کور نکرده خودش میبینه بعد دوبار سه بار احترام گذاشتن میبینه اون وقت حساب کار میاد دستشون  که شما یه زن بازیافتی قرار نیست درمقابل خانوادش سریع عکس العمل نشون بدی شوهرت یار اونا بشه و مقابل شما بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا میدونم چی میگی .محبت میکنن اما عوصش انتظار دارن به حرفشون باشی 

این حیله بعضی ادماست .

تنها راهی ک پیدا کردم مثل خودشون بگی بخندی ولی حرفشونو گوش نکنی چون تو بمونی سر مواصع خودت با بداخلاقی با اینکه حق با توهه همه چی برعلیهت میشه 

مثلا مادرشوهر من به حجابم گیر میداد با خوش اخلاقی منم ناراحت میشدم همه ورق برمیگشت هگه چی سر من خراب میشد ک زنت نمیسازه ...اما الان چیزی میگن منم میخندم ولی دفعه بعد بدترشو انجام میدم ..یه طورایی ک حرفت برام مهم نیس ولی به رو خودم نمیارم ک ناراحت شدم چون شما از ناراحتی من سو استفاده میکنید به نفع خودتون برا سرکوب کردن من

دوست خوبم اصلا فک نکن که بهت دستور میدن وقتی میان خونت با خنده رو و خوشحالی برو جلوشون سلام علیک بکن ...

اره خیلی برام سخته که یار اوناس زورم داره کا مادر شوهرم میگه فقط تویی که بی احترامی میکنی ما هیچ وقت به تو بی احترامی نکردیم ولی خیلی پرون میگن حتی چیزی که می خوای بخری ما انتخاب کنیم 

دقیقا میدونم چی میگی .محبت میکنن اما عوصش انتظار دارن به حرفشون باشی  این حیله بعضی ادماست ...

اره عزیزم دقیقا اینطوره همه چی بر علیه منه مثلا اون روز بهشون گفتم بیاین بریم خونه خاله گفتن ن بعد با فرداش شروع کردن به پچ پچ کردن تو خونه ما گفتن پاشید بریم فقط چونکه حرف من نقض کنن این به مادر شوهرم گفتن گفت ن لینا همه سو تفاهم هر چی به من میگن بهشون میگم گفتین میگن سو تفاهم بوده ولی ناراحتی تو یعنی بی احترامی به ما

خودت کاری کردی یار اونا شده ،حالا با شوهرت برو خرید یه چیزی به سلیقه اونا بخرن بطور مثال ۵ چیز به سلیقه شوهرت بگو بهش دوست دارم سلیقه شما تو خریدام باشه به چند وقت دیگه واسش مهم نیست سلیقه مادر شو خواهرش به خودت وابستش میکنی  

مرسی که هستین عزیزم 😍

فداتشم 

اصلا قصه نخور توهم سعی کن ازشون ناراحت نشی حداقل تو تایمی که اونا هستن خودتا خوب نشون بده بعد که رفتین برو یه دوش اب سر بگیر خوشگل خودت بکن اصلا بهشون فکر نکن میدونی اینقدر خوب باش که اونا شرمنده تو بشن دل شوهرتا به دست بیار اینقدر جلوی شوهرت خوب باش باهاشون که اگر بدتا گفتن شوهرت باورش نشه 

چرا جلو اونا گفتی قبلش هماهنگ میکردی که میخوایی بریم ساعت مثلا ۵ پاش بریم خونه خاله اگه یادش رفت یا سرگرم بود بایه چشمک یه لبخند متوجه ش میکردی اونا که دیگه نمیگن چرا چشمک میزنی با لبخند میگی شوهرم دوستش دارم

سیاست زنانه یاد بگیر ،به مادرشوهرت بگو من قصد نداشتم ناراحت بشن وقتی شوهرت خونه بود زنگ بزن به مادرش ...

اره دقیقا عین مادر شوهرم که امروز زنگ زد گفت خانمت از دستم ناراحته وای خیلی ناراحتم فلان بعد که شوهرم رفت سرکار شروع کرد به حرف زدن که تو بی احترامی میکنی 

میگفتی به مادرشوهرت مادرجون ببخشید با اجازتون مثلا من شب خونه خاله دعوتیم  دوست داریم وایستیم پیشتون هیجا اندازه شما بهمون خوش نمیگذره ولی احترام گذاشتن شوهرمو دوست دادن دعوتمون کردن با اجازتون بریم دیگه شوهرت جرات نمیکنه به نمیارم یا اونا جرات نمیکنن بگن نرید