2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

1606 بازدید | 86 پست

سلام خانوما اول اینکه بگم من عروسی کردم خونه پدر شوهرم زندگی میکنم چند وقتی  تنها بودم با شوهرم الان سه تا از خواهرشوهرهام ک یکیشونم مجرده اومدن خونه انتطار دارن همه کاراشونو من انجام بدم، بهم دستور میدن ک برام اب بیار یا،،،،،، یکی از خواهر شوهرهام چند روزه هی بهم تکیه میندازه ک تو کثیفی درصورتی ک من قبل از اینکه بیان خونه همه جا رو تمبز کردم، خودشون همه جا رو کثیف کردن منم از رو لجشون اصلا کاراشونو انجام نمیدم فقط ناهار درست میکنم ب نظرتون کاردرستی میکنم؟ خوب اینجا من صاحب خونه نیستم ک خودشون صاحب خونه ان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چی میشه با هم خوب باشین و به هم دیگه کمک کنین 😐

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
چقد پرتوقع ان خب خودشونم کمک کنن😑

امشب خواهر شوهرم پرو پرو تو چشام زل زد گف اگه یخچالو سینکو یه کم تو این مدت ک اینجا بودی تمیز میکردی بد نبودا، ب خدا مردم اینجوری حرفت میزنن

همه باید کار کنن.مگه تو حمال اونایی.چقد حرصم دادی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.