2777
2789
عنوان

کاش میتونستم

60 بازدید | 6 پست

کاش میتونستم داد بزنم ماماااان 

چرا خوشحالیمو پیدا نمیکنم؟! 

و اون میومد از توی کشوی دوم 

خوشحالیمو درمیاورد و می‌گفت :

پس این چیه؟ خاک بر سر کورت کنن! 

🥺😍

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

مامان من وقتی بچه بودم قصشو برام میگفت:)

تفاوتش این بود که تو قصه‌ی مامانم لبخندشو گم کرده بود:)

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان من وقتی بچه بودم قصشو برام میگفت:) تفاوتش این بود که تو قصه‌ی مامانم لبخندشو گم کرده بود:)

آخی... 

کاش که هیشکی گم نکنه 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
آخی...  کاش که هیشکی گم نکنه

کاش:)

من ‌و خانوادم که خیلی وقته اون خنده‌های واقعی و از ته دلمونو گم کردیم:)

ولی الهی که هیچکس لبخندشو گم نکنه:))

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
کاش:) من ‌و خانوادم که خیلی وقته اون خنده‌های واقعی و از ته دلمونو گم کردیم:) ولی الهی که هیچ ...

عزیزم الهی به زودی 

یه خوشحالی عمیق و یه خنده از ته دل نصیبتون بشه 

البته الهی که خنده مهمون همیشگی لبتون باشه 

عزیزم الهی به زودی  یه خوشحالی عمیق و یه خنده از ته دل نصیبتون بشه  البته الهی که خنده م ...

مرسی عزیزدلم❤️

همچنین شما❤️انشاالله بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه💓💓