lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان کاش میتونستم 60 بازدید | 6 پست کاش میتونستم داد بزنم ماماااان چرا خوشحالیمو پیدا نمیکنم؟! و اون میومد از توی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت :پس این چیه؟ خاک بر سر کورت کنن! 🥺😍 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/05/30 | 23:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125957 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
eli1384 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 1043 مامان من وقتی بچه بودم قصشو برام میگفت:)تفاوتش این بود که تو قصهی مامانم لبخندشو گم کرده بود:) یه روزی همهههی خستگیهات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری دست از تلاش کردن برندار...تو فوقالعادهای
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 مامان من وقتی بچه بودم قصشو برام میگفت:) تفاوتش این بود که تو قصهی مامانم لبخندشو گم کرده بود:) آخی... کاش که هیشکی گم نکنه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
eli1384 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 1043 آخی... کاش که هیشکی گم نکنه کاش:)من و خانوادم که خیلی وقته اون خندههای واقعی و از ته دلمونو گم کردیم:)ولی الهی که هیچکس لبخندشو گم نکنه:)) یه روزی همهههی خستگیهات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری دست از تلاش کردن برندار...تو فوقالعادهای
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 کاش:) من و خانوادم که خیلی وقته اون خندههای واقعی و از ته دلمونو گم کردیم:) ولی الهی که هیچ ... عزیزم الهی به زودی یه خوشحالی عمیق و یه خنده از ته دل نصیبتون بشه البته الهی که خنده مهمون همیشگی لبتون باشه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
eli1384 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 1043 عزیزم الهی به زودی یه خوشحالی عمیق و یه خنده از ته دل نصیبتون بشه البته الهی که خنده م ... مرسی عزیزدلم❤️همچنین شما❤️انشاالله بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه💓💓 یه روزی همهههی خستگیهات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری دست از تلاش کردن برندار...تو فوقالعادهای