2777
2789
عنوان

ارشد اره یا ن؟

115 بازدید | 17 پست

سلام  من لیسانس حسابداری  از دانشگاه  پیام نور دارم، دوست دارم آدمه بدم البته رشته خودم نه روانشناسی  یا علوم تربیتی دوست دارم، ولی میگم اینک بخونم الکی  هستش

اینک بگم دو تا بچه دارم و خانه دارم

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم خوبی 

ب نظرم اگه علاقه داری ب درس خوندن خوب ادامه بده 

یه چند تا سوال دارم اخه منم سال اولی هستم ک میخام برم پیام نور

کلاساش ب چ صورته ؟ بیشتر مجازی ؟؟؟ 

بعضی از پیام نور ها خوابگاه هم دارن اخه ممکنه آدم شهرر دور بیفته اخه من شهر خودمم رو هم زدم شهر های دیگه رو هم زدم تا بالاخره یکی رو قبول شم 🥲

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

سلام عزیزم خوبی  ب نظرم اگه علاقه داری ب درس خوندن خوب ادامه بده  یه چند تا سوال دارم اخ ...

قربونت

من سال ۹۴ فارغ تحصیل شدم تقریبا نیمه حضوری بود کلاسا ۶ نمره حضور در کلاس و میان  ترم بود

الان ۱۰ نمره شده

خوابگاه نه نداره بایستی بری خودگردان 

به جای وقت و زمان و هزینه یه حرفه یاد بگیر که درامد زایی کنی و بدرد خودت و خانوادت بخوره

مثلا چی؟

میگم خیاطی شوهرم میگه کاری نداره دوره نمیخواد خودت یاد بگیر آخه آدم میمونه چی بگه 

قربونت من سال ۹۴ فارغ تحصیل شدم تقریبا نیمه حضوری بود کلاسا ۶ نمره حضور در کلاس و میان  ترم بو ...

خو گران هزینش زیاد نیست؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

بمون شهر خودت قبول بشی

هنوز ک نتیجه ها نیومده خییلی استرس دارم 🥲

انشاالله که هرچی خیره واست پیش بیاد

مممنونم ازت مهربونم 😘

استارتر من تاپیک استفاده از ژل راکوتانتون رو تو گوگل دیدم

دکترم برام نوشته نتیجه گرفتین؟بنابر مشکلاتی نمیتونم قصشو استفاده کنم

بگو که از ژلش نتیجه گرفتی😞

از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...