2777
2789
عنوان

سوال دادگاهی

87 بازدید | 9 پست

خانما  دوستم میگه همسایشون به خانمه مزاحم می‌شده بعد به شوهرش گفته اون طرفی که مزاحم می‌شده چند نفر آدم جم کردن با بیل ساتور تیزی زدن در دوستمو با ساتور سوراخ کردن بعد ریختن حیاتشون سر دوستمو با بیل زدن زخمی شده بعد شوهرشم سرشو زدن زخمی شده  بعد اینا شکایت کردن 

خدایا یه نی نی کوچلو به من بده

اونی ک مزاحم خانمه میشده ادم جمع کرده رفته خونه اون خانومه هم اونو زده هم شوهرشو؟ چرا مگ‌چیشده بوده؟ چرا اونا باید مزاحم‌یه زن شوهردار بشن بعدش بیان خونش بزننشون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم تو اینستا به طرف پیام داده اون شات گرفته دوستم دنبال شونده دنبال کننده هم همشو پاک کرده صفر شدن عکسم نداشته میشه پرینت درآورد از اینستا

اونی ک مزاحم خانمه میشده ادم جمع کرده رفته خونه اون خانومه هم اونو زده هم شوهرشو؟ چرا مگ‌چیشده بوده؟ ...

اره تو حیاط توان زدن اینا هم زدن ولی به اونا چیزی نشده پزشک قانونی تاید نکرده 

دوستم تو اینستا به طرف پیام داده اون شات گرفته دوستم دنبال شونده دنبال کننده هم همشو پاک کرده صفر شد ...

فک نکنم بشه از انیستا پرینت دراورد و اینک چ کسی قراره پرینت دربیاره از انیستای طرف؟ چ کسی درخواست میده ب پرینت ؟ اصلا مگ چ پیام مهمی بوده ک بخوان پرینت در بیارن؟

ب کی‌پیام‌داده؟

دوستم به آقاهه کسب که مزاحمش می‌شده تهدیش کرده بعد کلان اینساشو پاک کره دنبال کننده دنبال شونده همشو لغو کرده عکسم نداشته ایستا اسمشم تو اینستا عوض کرده

فک نکنم بشه از انیستا پرینت دراورد و اینک چ کسی قراره پرینت دربیاره از انیستای طرف؟ چ کسی درخواست می ...

دوستم بهش از تری گفته عزیزم تو شمارتو بده من دوست دارم چیزه خاصی ننوشته  بعد اینستاشو پاک کرده 

دوستم به آقاهه کسب که مزاحمش می‌شده تهدیش کرده بعد کلان اینساشو پاک کره دنبال کننده دنبال شونده همشو ...

هیچوقت با اس ام اس کسیو تهدید نکنین ! ن شاتم بگیره هیچ فایده ای نداره براش !