ms_mona مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 1319 عنوان تنبلی تخمدان 55 بازدید | 3 پست خانوما رفتم دکتر گفت تنبلی دارم اما هیچ دارویی نداد فقط واسع کیستم قرص جلوگیری نوشت اما واسه تنبلی فقط گفت وزنتو کم کن ینی تنبلی هیچ قرص و دارویی نداره؟؟؟ 1401/05/30 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahourrrrrr عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5979 وزنتو کم کن . گلوکوفاژ یا متفورمین میدن اما خب سعی کن وزنت پایین بیاد سالم خوری داشته باشی و ورزش بهتر میشیبرای بارداری بیشتر دارو میدن
ms_mona مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 1319 وزنتو کم کن . گلوکوفاژ یا متفورمین میدن اما خب سعی کن وزنت پایین بیاد سالم خوری داشته ... اره گفتم قصد بارداری ندارم دیگه دارو نداد فقط گفت وزنم بیارم پایین ینی اوکیه نیاز نیست به دارو ؟؟
mahourrrrrr عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5979 اره گفتم قصد بارداری ندارم دیگه دارو نداد فقط گفت وزنم بیارم پایین ینی اوکیه نیاز نیست به دار ... داروها تاثیر موقت دارن. مثلا بهت دوفاستون یا مدرکسی پروژسترون بدن درسته مرتب پریود میشی اما با قطع قرص دوباره بهممیریزه.سعی کن خودت کنترلش کنی.قند و شکر رو کامل حذف کنی سالم خوری داشته باشی