2777
2789
عنوان

در چه حالین ☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 110 پست
انشالله بهترین نتیجه رو بگیری❤️😘

قربونت عزیزم  فرهنگیان میخوام 😁🥲

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله قبول میشی      موفق باشی

مرسی مهربون🥺💛

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

بچه ها موهای بدنتونو با چی برمیدارین؟؟؟؟

کار خوبی کردی اکر همسرت خوبه خوشبحالت

خوبه خداروشکر همه چیزش اوکیه 

ولی هرچی هم رفاه دارم و ارامش،،، بازم ته دلم یه احساسی دارم که ایکاش مجرد بودم یه خیال راحت، بی مسولیت، چندروز سفر بی دغدغه...

ولی متاهلی و مادربودن یه مسولیت بزرگه همش نگرانی برای حال و اینده بچم و زندگیم ...

شوهرم که براش درددل میکنم میگه برو مسافرت با دوستات تا چندهفته من مواظب دخترمم تا اعصابت اروم بشه..ولی واقعا نمیتونم..همش دلم نگرانه ..فک میکنم به روانشناس یا مشاور نیاز دارم که اروم بشم..

منم فرهنگیانم اگ سوالی داشتی درخدمتم

مرسی حتما میپرسم خیلی خوشحال شدم کسی نبود ازش سوالامو بپرسم🥺🤍

برا چ زمانیه؟  واقعااا ممنون میشم اگه بدین

ببین عزیزم ۲۰تا ازمونه ..یعنی همون اصل سوالاته ۲۰تا کارتکس زرد رنگه ..صددرصد یکی از این ازمونا برات میاد مثلا برا من ازمون شماره ۶بود برا خواهرم شماره ۱۰

ندارم😂 جیز هم اپلاسیون😂🚶🏻‍♀️

من دارم با چی بزنم خوبه😂😂