2777
2789

من شربت سکنجبین  که درست می کنم تا وقتی می جوشه شفافه اما همین که  خاموشش می کنم وسرد میشه شکرش ته نشین میشه 

نسبتا زیادم می ذارم بجوشه 

کسی می دونه علتش چیه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکر واب رو بذارم نیم ساعت بجوشه بعد نعنا بریزنم ؟

اره عزیزم شکرو ابو ریختی اصلا هم نزن شکر خودش حل میشه اگ هم بزنی شکرک میزنه خراب میشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اره عزیزم شکرو ابو ریختی اصلا هم نزن شکر خودش حل میشه اگ هم بزنی شکرک میزنه خراب میشه

اها من همش می زنم همیشه 

پس اشتباه می کنم 

البته شکرک نیستا شکر توش نه نشین میشه امگار درست حل نشده با وجودی که خیلیم می ذارم بجوشه

اها من همش می زنم همیشه  پس اشتباه می کنم  البته شکرک نیستا شکر توش نه نشین میشه امگار د ...

تواینبار دست نزن بمن بعد بگو چطور شده اگ باز شکرته نشین شد یمقدار ابشو بیشتر کن 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه سوال  وقتی نعنا رو داخلش میریزیم چه مدت بذارم بجوشه ؟

وقتی شهدت غلیظ شدو شکرو اب قشنگ جوشید میتونی اضافه کنی 

تا عطرو طعمشو بگیره چون اب جوشه فوری دم میکشه نعنا داخلش