2777
2789
عنوان

مامانا شما هم شده خسته بشید 😓

150 بازدید | 19 پست

۳۴سالمه ۲تا کودک دارم ۴و۷ساله 

گآهی وقتا حس میکنم کم آوردم خسته میشم 

انگار بدنم ۱درصد از شارژش مونده اینجاس که میزنم زیر گریه 

از یه طرف خسته میشم از یه طرف احساس گناه میکنم از این حسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه خواهر

هیچ موجودی به شیرینی و در عین حال خسته کننده تر از بچه نیست

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...

منم ۲۵ سالمه دوتا پشت هم دارم بدبختیم اینه خونه مادرشوهر هم هستم این دوتا ی طرف اونم ی طرف روانم ریخته بهم ب ابوالفضل

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
منم یه۶ساله یه۷ساله دارم دیگه بریدم ازبس شیطونی میکننوریختوپاش.هیشکیم کمکم نیس حتی شوهرم.هروقتم میاد ...

دقیقا 

اینجاس که احساس پوچی میکنم فکر میکنم یه عدد کوزت بیشتر نیستم

منم یه۶ساله یه۷ساله دارم دیگه بریدم ازبس شیطونی میکننوریختوپاش.هیشکیم کمکم نیس حتی شوهرم.هروقتم میاد ...

چه شوهر سخت گیری. 

من بچه ندارم....ولی بازم همیشه‌ نمیتونم  غذای آنچنانی و خونه‌ مرتب....داشته باشم.

با شوهرت صحبت کن. بگو بهم‌فشار میاد اینجوری. 

چه شوهر سخت گیری.  من بچه ندارم....ولی بازم همیشه‌ نمیتونم  غذای آنچنانی و خونه‌ مرتب.... ...

خیلی از آقایون درک نمیکنن 

شوهر من میگه مگه چیکار میکردی که خسته یی

کاش بیاد خستگیاشو ب جون میخرم اذیتاشو نمیدونم از اینکه ندارم مریضم بیشتر بچه نداشتنش زجر بزرگیه انگا ...

حق داری عزیزم 

خدا تموم بچه هارو نگه داره !که بودنشون یه جور ادمو خسته می‌کنه نبودنشون هزار جور 

دقیقا  اینجاس که احساس پوچی میکنم فکر میکنم یه عدد کوزت بیشتر نیستم

منم الان خسته بایدپاشم برم توحیاط تمیزکنم حال ندارم اصن فقط دلم میخادراحت بخابم.میدونی چیه شغل شوهرمن میوه فروشیه بایدساعت۳شب پاشه بره میدون تره بارمنم که بیدارمیشم دیگه نهایت تاساعت۶بیدارم خابم نمیبره.بعدساعت۷ربع بایدپاشم صبحونه بدم شوهرم بعدشم که میره منموکلی کار..حس میکنم ازدواج فقط واسه کلفتی ورفع تشنگی ج.ن.س.یه.البته فقط واسه من