2789
عنوان

میکاپ بلاگر

72 بازدید | 2 پست

بچه ها سلام چن تا تاپیک قبل گفتم ازم یه میکاپ خواستن برای ۱۰۰ کاییشون و اینک اسمشون هم نمیتونم بگم اگر بشناسیدشون کلیپشون رو گ بزارن متوجه میشید

بچه ها ایشون ب من گفتن همه ی چیزای ارزونوواستفاده کنم ک هزین زیاد نشه ولی میدونین میترسم ماندگاری نداشته باش بهشم گفتم میگ اشکال نداره چجوری بهش بگم ک دیگ بعدش نتونه حرفی بیاره؟؟

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن
ویس بگیر ازش که صداش مشخص باشه 

فکر بدی نی

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم