2777
2789
نه مگه شما چجوری درست میکنی؟ ما درست میکنیم یه ساعت ذیگ گشنمونه😐😂

😆😆😆😆راحت باشین دلو جیگر پیاز داغ رب ادویه دیگه با سیب زمینی نگینی 

من میخورم مردم فحش میده

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😆😆😆😆راحت باشین دلو جیگر پیاز داغ رب ادویه دیگه با سیب زمینی نگینی  من میخورم مردم فحش میده

مردم= معده ام

اشتباه شد

بزن گوگل خیلی خوشمزس سادع هم هست ماهم ناهار با پلو خوردیم هم با گوشت مرغ میشه هم با گوشت چرخ شده عال ...

واویشکا هست اسمش

خوب همینجا بگو راهکارتو بقیه هم استفاده کنیم

ببین عزیزم جدول ستاره استفاده بکن یک ساعتی رو مشخص بکن بعد اگر تا اون ساعت غذاشو خورد جدول ستاره رو تیک بزن اگر نخورد ضربدر تا اخر هفته اگر پنج تا تیک گرفت جایزه براش بخر امیدوارم جواب بده

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

ماکارانی میگه فکر کنم

موکلانی؟ماکارونی؟

این دنیا دیگه جای موندن نیست 😑

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
نخود و لوبیا سفید و یدونه گوجه پوست گرفته و پیاز کامل و فلفل نمک زردچوبه چوب دارچین و یکم دنبه و گوش ...

سیب زمینی رو هم درسته پوست بگیرم بندازم تو قابلمه ؟

ببخشیدا من تا حالا درست نکردم خودم ولی خیلی دوست دارم

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍