2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین😥

49 بازدید | 0 پست

ما الان یک سال و نیمه عقدیمو شوهرم سربازه ماهی ٤ تومن حقوقشه قبلا هر وقت میگفتم بهم پول میداد الان یه دو سه ماهیی هست  کل ولو خرج رفیقاش میکنه من میگم بهم پول بده میخوا فلان چیزو بخرم میگ سه بار  حالا جلو هرکی باشه میگه مثلا دیشب جلو خواهرم گفتم بهش انقد بد دلمو شکست اخه مگ حق من نیست ی پولی دستم باشه از اون موقع ای ک عقد کردیم فقط ی عید برام پدرش یه دست لباس عیدی خرید دیگه هیچی همینجورم میگم میگ تو هیچی برام نمیخری میگ اونایی میخوردی چیه بخدا اگ بیشتر ١٠٠ یا ٢٠٠ تومن تو ماه ی چی میخرم بخورم اونم جالب اینجاس ٧ رو از برج میگذره دیگ پول نداره چیکارش کنم  دست از رفیقاش بر داره یک سال دیگ دارم ک دیپلم بگیرم میگ نمیخواد بری مدرسه من دوست دارم اگ خواستی بری مادرت باید خرج مدرستو بده ما تو روستا زندگی میکنیم باید ماهیی ٤٠٠ پول کرایه بدم مادرمم نون خونگی میپزه ک خرجی خونواده رو بده بابام معتاده شیشه مصرف میکنه مامانم خرج اونم باید بده اخه من چیکار کنم هر راهی میرم راضی نمیشه بنظر شما چی بهش بگم😪😭

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)